Yoobi APP

Gebruik de Yoobi app om gemakkelijk je uren, kilometers, onkosten en verlof in te voeren.

Installeren
Ga naar de Google Play Store of de App Store om de app op je telefoon te installeren. Je herkent de app aan het vierkante Yoobi-logo. Dit is een gratis app.

Afhankelijk van de modules waar je mee werkt en welke rechten hebt zijn er meerdere mogelijkheden in de App.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de diverse menu's in de Yoobi app:

Wanneer je de app geïnstalleerd hebt kun je ook in de app zelf naar deze informatie navigeren. Ga hiervoor naar het menu 'Overig' onderin je app en kies voor 'Hulp nodig'.