APP: Mijn Yoobi

‘Mijn Yoobi’ is jouw agenda, maar is alleen beschikbaar als je met taken en/of planning werkt. Bepaal zelf met het filter welke gegevens je hier toont (afhankelijk van de gebruikte modules). Met de + knop voeg je snel een nieuwe registratie of nieuwe taak toe.

‘Mijn Yoobi’ is jouw agenda. Tik rechtsboven op het filter icoon en stel in welke gegevens je wel of niet toont, bijvoorbeeld je registraties. Maakt jouw organisatie gebruik van de Yoobi verlof module, dan kun je hier het verlof van jezelf en/of van anderen tonen. Maakt jouw organisatie gebruik van de Yoobi CRM module, dan worden standaard jouw taken hier getoond.
Registraties: Indien ingesteld staan je registraties naast het menu 'Mijn registraties' ook in 'Mijn Yoobi'. Er zijn 3 mogelijkheden:
  1. Tik op de registratie. Wanneer je op de registratie tikt, navigeer je naar het scherm 'Bewerk registratie'. Hier kun je alle gegevens van de registratie inzien en indien nodig wijzigen
  2. Tik op het grijs gearceerde aantal. Wanneer je hierop klikt kun je snel alleen het aantal of de opmerking wijzigen. Zijn er verplichte specificatievelden die ingevuld moeten worden dan zijn deze hier ook zichtbaar.
  3. Tik op ‘Registratie herhalen’. Hiermee herhaal je deze registratie. Kopieer deze op dezelfde dag of naar een andere dag.
Verlofaanvraag/Onkostendeclaratie: Tik op een registratie voor de details van deze registratie. De gegevens zijn hier niet te wijzigen. Wel kun je hier doorklikken naar de betreffende verlofaanvraag of onkostendeclaratie. Afhankelijk van de status, kun je hier wijzigingen doorvoeren.

Planning: Tik op een planning item om deze om te zetten naar een registratie. De planning zelf is niet te wijzigen. Dit kan alleen gedaan worden door de beheerder van de planning.
‘Mijn Yoobi’ houdt de weergave vast die jij bepaalt hebt. Met het kalendericoontje linksboven kies je voor de dag- of de weekweergave. Dit kan je ieder moment wijzigen.
‘Mijn Yoobi’ opent altijd de huidige week of dag. Wil je een andere week/dag inzien, tik dan op de gewenste week/dag in de tijdsbalk. Deze wordt dan blauw en nu worden de gegevens van deze week/dag getoond. ‘Swipe’ de tijdsbalk om verder of terug in de tijd te gaan. Tik hierna op de gewenste week/dag om de gegevens in te zien. Yoobi houdt jouw keuze vast.
Met de + knop rechts onder in het scherm voeg je snel een nieuwe registratie, nieuwe verlofaanvraag of bijvoorbeeld een nieuwe taak toe (afhankelijk van de modules waar je mee werkt en welke rechten je hebt). Tik op de + knop. Er opent een scherm met opties. Kies een optie of tik op het kruis onderin om het scherm weer te sluiten.