Relatie: Detailgegevens

Ga naar het menu 'CRM' en klik op het menublok 'Relaties'. Yoobi toont nu een lijst met alle relaties. Relaties in Yoobi zijn onder te verdelen in diverse (zelf in te stellen) relatiecategorieën.
Wil je direct naar de lijst per relatiecategorie navigeren, klik dan in het Dashboard van CRM op de relatiecategorie in het overzicht 'Relatie statistieken'.

Lijst met relaties
Weergave: De lijst kan op 2 verschillende manieren weergegeven worden; in een 'smalle' en een 'brede' lijst. Klik hier voor meer informatie over beide weergaves.

Wissel van lijst weergave door deze knop in je Yoobi scherm te gebruiken.

Mogelijkheden: Lees meer over de mogelijkheden in de 'Lijsten in Yoobi' (o.a. weergave, filters, selecties en exporteren)

Nieuwe relatie toevoegen
Klik op de rode + knop in de lijst om een nieuwe relatie toe te voegen.

Volledig scherm detailgegevens
Wil je de detailgegevens weergeven in een volledig scherm, klik dan op het pijltje links (8) boven in je detail scherm. De smalle lijst is nu niet meer zichtbaar.

Detailgegevens van de relatie
Klik op een relatie in de smalle lijst om de detailgegevens van deze relatie te tonen.

Let op: De zichtbare tabbladen en kaarten zijn afhankelijk van welke modules je in Yoobi gebruikt. Maak je bijvoorbeeld geen gebruik van de facturatiemodule dan zullen hier de tabbladen en kaarten 'Facturen' en 'Orders' niet zichtbaar zijn.

Detailgegevens relatie

1. Gegevensblokken beheren
Bepaal zelf welke gegevensblokken je hier zichtbaar wilt hebben. Klik op het moersleutelicoontje om de gegevensblokken in te stellen. Standaard is altijd een aantal velden al zichtbaar. Geef aan welke velden je zichtbaar wilt hebben of zet hier juist velden uit. Als je bijvoorbeeld nooit gebruik maakt van een deadline bij een taak, dan zet je hier dat veld uit. Dit hoef je maar 1x in te stellen, Yoobi onthoudt jouw ingestelde voorkeur.

2. Relatiegegevens
In de detailgegevens (ieder tabblad) van een relatie is de knop 'Relatiegegevens' zichtbaar. Via deze knop kun je voor deze relatie de relatiegegevens inzien en wijzigen.

3. Financiële instellingen
In de detailgegevens (ieder tabblad) van een relatie is de knop 'Financiële instellingen' zichtbaar. Via deze knop kun je voor deze relatie de financiële instellingen inzien en wijzigen.

4. Acties
In de detailgegevens (ieder tabblad) van een relatie is de blauwe knop 'Acties' zichtbaar. Via deze knop kun je voor deze relatie de volgende acties uitvoeren:

• Relatie deactiveren
  • Relatie samenvoegen
  • Relatie verwijderen
5. Tabbladen met detailgegevens

De detailgegevens van een relatie worden weergegeven in diverse tabbladen.
Klik op de link voor meer informatie over het gewenste tabblad:

Tabblad Overzicht
Tabblad Contactgegevens
Tabblad Contactpersonen
Tabblad Taken
Tabblad Projecten
Tabblad Facturen
Tabblad Orders
Tabblad Verkopen
Tabblad Bijlagen
Tabblad Workflow

6. Kaarten met detailgegevens
In het tabblad 'Overzicht' worden bepaalde gegevens vanuit de overige tabbladen getoond als bijvoorbeeld grafiek of diagram. Klik op de kaart om direct naar het bijbehorende tabblad te navigeren.

TIP: Vanuit de kaart voeg je, indien je hier de rechten voor hebt, direct contactpersonen, projecten of orders toe. Klik hiervoor op het + icoon in de kaart. Zie je hier geen + icoon dan heb je hier dus geen rechten voor.

7. Relatiegeschiedenis
In de relatiegeschiedenis worden zowel de activiteiten als de notities weergegeven die bij deze relatie zijn gemaakt.

• Supporttag:
    customer:detail