Relatie: Detailgegevens

Ga naar het menu 'CRM' en klik op het menublok 'Relaties'. Yoobi toont nu een lijst met alle relaties. Relaties in Yoobi zijn onder te verdelen in diverse (zelf in te stellen) relatiecategorieën.

Wil je direct naar de lijst per relatiecategorie navigeren, klik dan in het Dashboard van CRM op de relatiecategorie in het overzicht 'Relatie statistieken'.

Klik op een relatie. Links wordt nu de smalle lijst met alle relaties getoond. Rechts worden de detailgegevens van de aangeklikte relatie getoond.

Detail gegevens van een relatie

De detailgegevens van een relatie worden weergegeven in diverse tabbladen. Welke tabbladen zichtbaar zijn, is afhankelijk van de modules waarmee je werkt in Yoobi.

Klik hieronder op de link voor meer informatie over het gewenste tabblad:

Tabblad Overzicht
Tabblad Contactgegevens
Tabblad Contactpersonen
Tabblad Taken
Tabblad Projecten
Tabblad Facturen
Tabblad Orders
Tabblad Verkopen
Tabblad Offertes
Tabblad Documenten
Tabblad Bijlagen
Tabblad Workflow

Tip: Wil je de detailgegevens weergeven in een volledig scherm, klik dan op deze knop  links boven in je detail scherm. De smalle lijst is nu niet meer zichtbaar. Klik op de knop  om de smalle lijst weer te tonen.

Knop Relatie instellingen
De knop 'Relatie instellingen' is in ieder tabblad rechts bovenin zichtbaar.

• In de relatie instellingen vind je de relatie instellingen naam, relatienummer, notitie, categorie en datum klant geworden terug.
  • Werk je met de module vrije velden en je hebt hier vrije velden toegevoegd, dan zijn deze hier ook zichtbaar.

Knop Financiële instellingen
De knop 'Financiële instellingen' is in ieder tabblad rechts bovenin zichtbaar.

• Hier zie je (afhankelijk met welke modules je werkt) de tabbladen Financiële gegevens, Boekhoudinstellingen, Facturatievoorkeuren, Tarieven en Dealers.
  • Werk je met de module vrije velden en je hebt hier vrije velden toegevoegd, dan zijn deze hier ook zichtbaar. Je kan zelfs extra tabbladen toevoegen met vrije velden.
  • Meer informatie.

Knop Acties
De knop 'Acties' is ook in ieder tabblad rechts bovenin zichtbaar.

• Met de knop Acties kan je een relatie deactiveren, samenvoegen of verwijderen of kan je de geschiedenis bekijken.
  • Meer informatie.

Nieuwe relatie toevoegen
Klik op de rode + knop in de lijst om een nieuwe relatie toe te voegen.