Relaties: Knop Financiƫle instellingen

Ga naar het menu 'CRM' en klik op het menublok 'Relaties'. Yoobi toont nu een lijst met alle relaties. Klik op een relatie in de lijst om de detailgegevens van deze relatie te tonen.

In ieder tabblad is rechtsboven de knop 'Financiële instellingen' aanwezig.

Onder de knop financiële instellingen beheer je standaard de volgende gegevens: KvK nummer, plaats registratie KvK, Btw-nummer en Overheids-identificatienummer (OIN).
Maak je gebruik van de module facturatie, tarieven en/of dealers dan zijn er meer tabbladen zichtbaar (mits je hier de rechten voor hebt om in te zien of te wijzigen).

Let op: Maak je gebruik van de module 'Vrije velden' en heb je aan vrije velden toegevoegd aan Financiële gegevens, Facturatievoorkeuren of boekhoudinstellingen, dan zullen deze hier ook zichtbaar zijn en beheerd kunnen worden.

Financiële gegevens

Boekhoudinstellingen

Facturatievoorkeuren. In de relatie kun je aangeven wat de facturatievoorkeuren zijn. Maak je een order aan, dan worden deze voorkeuren meteen overgenomen in de order. In de order kun je de gegevens nog wel wijzigen.

Wijzig je hier bij de relatie de facturatievoorkeuren en je hebt al bestaande orders, dan zal Yoobi vragen of de wijzigingen ook doorgevoerd moeten worden in de bestaande orders. Of dat deze wijzigingen alleen van toepassing zijn voor nieuwe orders.
Kies je voor 'Wijzigen in alle orders' dan worden de gegevens dus in alle orders gewijzigd.

Tarieven. Klik hier voor meer informatie over tarieven.

Dealers. Dit tabblad is alleen beschikbaar in de module 'Dealers'. Hiermee verstuur je de factuur naar een andere relatie dan de gekoppelde relatie.

Let op: De financiële gegevens en de vrije velden kunnen ook beheerd worden in de gegevensblokken rechts in het tabblad 'Overzicht' en 'Contactgegevens' van de relatie.

Meer informatie: