Relatie: Workflow

Ga naar het menu 'CRM' en klik op het menublok 'Relaties'. Yoobi toont nu een lijst met alle relaties. Klik op een relatie in de lijst om de detailgegevens van deze relatie te tonen.

Let op: De zichtbare tabbladen en 'kaarten' zijn afhankelijk van welke modules je in Yoobi gebruikt. Maak je bijvoorbeeld geen gebruik van de facturatiemodule dan zullen hier de tabbladen en kaarten 'Facturen' en 'Orders' niet zichtbaar zijn.

Wil je de detailgegevens weergeven in een volledig scherm, klik dan op het pijltje links boven in je relatie detail scherm (4). De lijst is nu niet meer zichtbaar.

Tabblad Workflow
In het tabblad 'Workflow' van de relatie wordt de workflow weergegeven.

Tabblad Workflow

1. Workflow

Klik hier voor meer informatie over de module workflow.

2. Toevoegen
Klik op de knop 'Toevoegen' om een (nieuwe) workflow toe te voegen.

3. Relatiegegevens, financiële instellingen en acties
Deze 3 knoppen zijn in ieder tabblad zichtbaar en gelden voor de relatie, niet voor de afzonderlijke tabbladen:

• Relatiegegevens: Via deze knop wijzig of bekijk je de relatiegegevens voor deze relatie.
  • Financiële instellingen: Via deze knop wijzig of bekijk je de financiële instellingen voor deze relatie.
  • Acties: Via deze knop voer je de volgende acties uit voor deze relatie: relatie deactiveren, relatie samenvoegen en relatie verwijderen.

4. Volledige schermweergave
Klik op het pijltje links boven in je relatie-detailscherm om de detailgegevens weer te geven in een volledig scherm. De smalle lijst is nu niet meer zichtbaar.

CUSTOMER:DETAIL:11
  • Supporttag:
    CUSTOMER:DETAIL:11