Relaties: Knop Relatiegegevens

Ga naar het menu 'CRM' en klik op het menublok 'Relaties'. Yoobi toont nu een lijst met alle relaties. Klik op een relatie in de lijst om de detailgegevens van deze relatie te tonen.

Let op: De zichtbare tabbladen en 'kaarten' zijn afhankelijk van welke modules je in Yoobi gebruikt. Maak je bijvoorbeeld geen gebruik van de facturatiemodule dan zullen hier de tabbladen en kaarten 'Facturen' en 'Orders' niet zichtbaar zijn.

In ieder tabblad is rechtsboven de knop 'Relatiegegevens' aanwezig.

Onder de knop relatiegegevens beheer je de volgende gegevens: naam relatie, relatienummer, notitie, categorie en datum klant geworden.

Let op: Maak je gebruik van de module 'Vrije velden' en heb je aan relaties een vrij veld toegevoegd, dan zal deze hier ook beheerd kunnen worden.

Let op: De financiële gegevens en de vrije velden kunnen ook beheerd worden in de gegevensblokken rechts in het tabblad 'Overzicht' en 'Contactgegevens' van de relatie.

Hieronder een voorbeeld van de pop-up relatiegegevens met een toegevoegd vrij veld: