Planning: veelgestelde vragen

Planning
Als je een huidige jaarplanning wilt voortzetten in het nieuwe jaar moet je de einddatum wijzigen. Wil je echter een nieuwe planning maken, zorg dan dat de huidige planning eindigt op 31-12 en laat de nieuwe op 01-01 beginnen. Projecten kunnen namelijk niet in 2 planningen in dezelfde periode tegelijk aanwezig zijn. Het wijzigen van de begin of einddatum is helaas iets wat je handmatig per activiteit, per project moet doen. Je kunt dit niet in een keer rechts in de planningseigenschappen wijzigen. Zie hieronder hoe je de einddatum kunt wijzigen. Klik hier voor meer informatie over het wijzigen van de einddatum
Het wijzigen van de begin of einddatum is helaas iets wat je handmatig per activiteit, per project moet doen. Je kunt dit niet in een keer rechts in de planningseigenschappen wijzigen Ga naar de planning. Klap de projecten en activiteiten open. Schuif eerst alle activiteiten naar de juiste datum. Dan de projecten. Als alle activiteiten en projecten de juiste datum hebben, dan kun je datum rechts bij de planningseigenschappen wijzigen. Klik hier voor meer informatie.
Je kan bij de projectplanning de ingeplande verlofdagen direct terug zien bij de beschikbaarheid. Bij een medewerker planning is deze ook direct zichtbaar als activiteit.
Nee, het is niet mogelijk om een andere eigenaar aan een planning te koppelen of de huidige eigenaar te wijzigen. Wel is het mogelijk om iemand beheerder te maken. De beheerder heeft dezelfde rechten als de eigenaar.
Extra informatie over planningen
Klik hier voor meer informatie over planningen in Yoobi.
Klik hier voor meer informatie over het maken van een planning.
Klik hier voor meer informatie over de actuele planning.
Klik hier voor meer informatie over de actuele planning.