Project: Documenten

De module documenten is een aanvullende module van de CRM module.

Ga naar Projecten > Selecteer een project > Kies tabblad 'Documenten'.

Kaart- of lijstweergave
Het tabblad 'Documenten' heeft 2 weergaves, de kaart- en lijstweergave.

Wissel van lijst weergave door deze knop in je Yoobi scherm te gebruiken.

Nieuw document toevoegen
Een nieuw document voor een project kun je op 4 manieren aanmaken:

1. Project > Tabblad 'Documenten'. Klik op de rode + knop.
  2. Project > Tabblad 'Overzicht'. Klik op het + icoontje in het kaartje 'Documenten'.
  3. CRM > Documenten. Klik op het + icoontje in het menublok 'Documenten'.
  4. CRM > Documenten > Lijst documenten. Klik op de rode + knop.

Bij de laatste 2 opties kies je voor de bron 'Project'.

Document (detail) openen
Een document openen bij een project kan op 2 manieren:

1. Tabblad 'Documenten'. Dubbelklik op het document.
  2. Tabblad 'Overzicht'. Klik op het document in het kaartje 'Documenten'.

Document (detail) inzien en/of bewerken
Wanneer je een document opent navigeer je naar de documentdetails. Wijzig hier documentinstellingen, placeholders of de e-mailtekst. De mogelijkheden om wijzigingen in een document op te slaan zijn afhankelijk van de status van het document. Meer informatie.

Document downloaden als ZIP/PDF
Ga naar het tabblad 'Documenten' bij het project. Selecteer een document, klik op de 3 puntjes en kies 'Document downloaden als ZIP'.

Tip: Zowel als een document verstuurd wordt, als dat een document goedgekeurd wordt, zullen er taken aangemaakt worden waaraan deze documenten als bijlage zijn gekoppeld. Deze bijlage zullen zichtbaar zijn in het tabblad 'Bijlagen' bij dit project. Hier zijn de documenten ook te downloaden als PDF.

Ook kun je het document zelf openen en dan rechtsboven op de knop 'PDF' klikken.'

Document verwijderen
Selecteer een document. Klik op de 3 puntjes en kies 'Document verwijderen'.
Je kan ook het document eerst openen en dan via de knop 'Acties' het document verwijderen.

Document verzenden
Selecteer het document, klik op de 3 puntjes en kies voor 'Document verzenden' of 'Document opnieuw verzenden', afhankelijk van de status van het document.
Je kan ook het document eerst openen en dan via de knop 'Acties' het document te verzenden. Meer informatie.

Geschiedenis document
Om de geschiedenis van het document in te zien, open je het document en klik je rechtsboven op de knop 'Acties'. Kies vervolgens 'Geschiedenis'.

PROJECT:PROJECTDETAIL:11
  • Supporttag:
    PROJECT:PROJECTDETAIL:11