Instellingen: Financieel self-billing

Wanneer je bijvoorbeeld een zzp-er inhuurt om diensten bij jouw klant uit te voeren, dan ontvang je van deze zzp-er (leverancier) een factuur voor de gemaakte uren. Bij self-billing wordt het facturatieproces omgedraaid: Niet de leverancier van de diensten stuurt de factuur, maar jouw organisatie zelf verzorgt en verstuurt de factuur uit naam van de leverancier. Het is een factuur met het btw-nummer, Kamer-van-Koophandelnummer, IBAN nummer en met een eigen factuurnummerreeks.

Instellen self-billing
Wanneer je de module ‘Self-billing’ hebt aangeschaft richt je deze samen met een Yoobi consultant in. Klik hier voor het beknopte of het uitgebreide stappenplan.

FAQ self-billing
Klik hier om naar de meestgestelde vragen over self-billing te navigeren.

SETTING:SELFBILLING
  • Supporttag:
    SETTING:SELFBILLING