Instellingen: Agenda instellingen

Ga naar Beheer > Systeemvoorkeuren > Agenda instellingen om voor de gehele organisatie in te stellen welke taaktypes je in 'Mijn agenda' wel/niet getoond wil hebben.
Klik op een taaktype om deze aan of uit te vinken. Is het taaktype niet aangevinkt, dan wordt een taak met dit taaktype niet in de agenda getoond.

Instellingen ook door de gebruiker in te stellen
Wanneer een instelling ook door een gebruiker zelf ingesteld mag worden (in zijn/haar persoonlijke Yoobi) dan vink je het veldje achter de instelling aan:

De medewerker kan dit (indien aangevinkt) in zijn/haar profiel instellen. Hoe dat moet lees je hier.

Mijn agenda
Lees hier meer over mijn agenda en de instellingen.

SETTING:ICALCRMTAKEN
  • Supporttag:
    SETTING:ICALCRMTAKEN