Mijn Profiel: Mijn gegevens en instellingen

Klik rechtsboven in Yoobi op je naam.
Je krijgt dan 2 opties:

• Mijn profiel (1)
  • Uitloggen (2)

1. Mijn profiel

Klik op 'Mijn profiel' om al je gegevens in te zien.

Deze gegevens zijn verdeeld in 4 tabbladen (3):

1. Overzicht. Hier staan de gegevens in zoals de Yoobi beheerder deze in Yoobi heeft gezet.

2. Personalia. Hier staan gegevens als voor-en achternaam.

3. Gebruikersaccount. Welke gebruikersnaam heb je in Yoobi, wil je met google inloggen en welke koppelingen zijn ingesteld met Microsoft (koppel je account aan Outlook of aan een agenda op je smartphone).

Wanneer je in Yoobi inlogt met een gebruikersnaam en wachtwoord kun je ook gebruik maken van 2FA (Two-Factor Authentication).
    Wil je je wachtwoord wijzigen, dan kun je dat hier doen.

4. Instellingen. Afhankelijk wat de Yoobi beheerder ingesteld heeft, kun je hier jouw instellingen bekijken en/of wijzigen. Zet hier bijvoorbeeld de taalinstelling in het Engels of geef aan  waar (in e-mail, web of app) je eventuele notificaties wilt ontvangen.

2. Uitloggen
Log hier uit Yoobi.
Het verschil tussen uitloggen bij Yoobi of Yoobi sluiten met het kruisje rechts bovenin is het volgende:
Met het kruisje blijf je ingelogd, dus als jij (of een collega) Yoobi weer opent op je pc, dan ben je nog steeds ingelogd. Kies je voor uitloggen, dan moet er eerst weer ingelogd worden voordat je Yoobi kunt gebruiken.

In beide gevallen blijven instellingen (zoals toegevoegde filters, volgordes van kolommen in lijsten, enz.) bewaard.

PROFILE:DETAIL
  • Supporttag:
    PROFILE:DETAIL