Bulkmutatie: Relaties

Gebruik de bulkmutatie ‘Relaties’ (Via Beheer > Bulkmutaties > CRM) om instellingen voor meerdere relaties / klanten tegelijk te wijzigen. Wijzig de instellingen van de geselecteerde relaties, voeg bijlagen, of een taak / registratie toe.

Wanneer je op ‘start’ klikt bij de bulkmutatie ‘Relaties’ start er een wizard. Doorloop deze stap voor stap. Pas op het moment dat je aangekomen bent bij tabblad 4 en je klikt op de knop ‘Relaties muteren’, dan is de mutatie daadwerkelijk doorgevoerd.

Tabblad 1 Selecteer relaties. Selecteer de relaties waarvoor je de bulkmutatie wilt uitvoeren. Je kunt ook alle relaties tegelijk selecteren. Klik op ‘Koppelen’. Klik hierna op ‘Volgende’.

Tabblad 2 Wijzig instellingen. Dit tabblad geeft aan welke relatie-instellingen er te wijzigen zijn. Geef door middel van een vinkje in de checkbox aan welke instelling(en) je wilt wijzigen. Pas op het moment dat de checkbox voor een instelling aangevinkt is, zal deze instelling gewijzigd worden. Is een instelling niet aangevinkt, dan wordt hier niets mee gedaan.

Tabblad 3 Bijlagen. Selecteer een bijlage categorie, zoek een bestand via de knop ‘Browse’ en upload dit bestand. Je kunt ook een bestaande bijlage uit Yoobi kiezen. Meerdere bijlagen toevoegen is mogelijk. Klik hierna op ‘Volgende’.

Tabblad 4 Taken en activiteiten. Als je een activiteit wilt registreren of een taak wilt inplannen met betrekking tot de gekoppelde relaties, zet deze optie dan op ‘Aan’. Maak nu een taak aan of registreer een activiteit.
Klik hier voor meer informatie over het registreren van activiteiten of het plannen van taken.

Klik op ‘Opslaan’ om de bulkmutatie door te voeren. De wizard sluit hierna.

bulkMutation:relation
  • Supporttag:
    bulkMutation:relation