Bijlagen categorieën

Als je gebruik maakt van de module 'Bijlagen' of de module 'CRM', dan kun je bijlagen toevoegen en bewerken in Yoobi. Op diverse plekken in Yoobi kun je bijlage toevoegen, afhankelijk van met welke Yoobi modules je werkt.
Lees er hier meer over.

Geef bij het toevoegen van een bijlage aan, in welke categorie de bijlage hoort. Bijlage categorieën beheer je in het menu Beheer > Systeemvoorkeuren > Bijlage categorieën. Voeg hier nieuwe bijlagen toe of bewerk deze.

Nieuwe bijlage categorie aanmaken
Ga naar het menu Beheer > Systeemvoorkeuren > Bijlage categorieën.

Bijlage categorieën

• Klik op de 'Toevoegen' knop om een nieuwe categorie toe te voegen.

Nieuwe bijlage categorie

• Voer de naam van de nieuwe bijlage categorie in.
  • Zet indien gewenst het schuifje 'Categorie tonen in Mijn bijlagen' op 'Aan'. Lees er hieronder meer over.

Categorie tonen in 'Mijn bijlagen'

Het is mogelijk om een bijlage die je via het menu Personeel > Medewerkers aan een medewerker toevoegt, ook meteen tonen in het menu 'Mijn Bijlagen' van deze medewerker. De bijlage kan dan alleen ingezien worden, niet bewerkt of verwijderd.
De gekoppelde bijlage categorie aan de bijlage bepaalt dan of deze bijlage alleen in het medewerker menu toegevoegd wordt of ook in Mijn bijlagen. Per bijlage categorie stel je in of je deze dus wel/niet wilt tonen in 'Mijn bijlagen'. Dit doe je dus door het schuifje 'Categorie tonen in 'Mijn bijlagen' op 'Aan' te zetten.

Voorbeeld: Maak een nieuwe Bijlage categorie aan 'Laptop overeenkomst'. Je zet de instelling 'Tonen in Mijn bijlagen' op 'Aan'. Wanneer je nu bij de medewerker een bijlage toevoegt en hier voor de categorie 'Laptop overeenkomst' kiest. Dan zal de bijlage zowel zichtbaar zijn bij de details van de medewerker, als in het menu 'Mijn bijlagen' bij de medewerker zelf.

Wanneer je in het medewerker menu een bijlage categorie kiest bij een bijlage, dan zie je aan de ** achter de categorie of de bijlage ook in het menu 'Mijn bijlagen' bij de medewerker getoond wordt.

Let op: Dit geldt ALLEEN voor bijlagen die gekoppeld zijn aan deze bijlage categorie in het menu Personeel > Medewerkers > Bijlagen

Wanneer je dus bijvoorbeeld bij een relatie een bijlage toevoegt met deze categorie dan is deze bijlage NIET zichtbaar voor de medewerker in het menu 'Mijn bijlagen'. De sterretjes ** worden ook niet achter de categorieën getoond.

dossierDocumentType:index
  • Supporttag:
    dossierDocumentType:index