Verlofregeling: Dupliceren

Om een verlofregeling te dupliceren selecteer je een bestaande verlofregeling (via Beheer > Systeemvoorkeuren > Verlofregelingen) en klik je rechts boven in het scherm op ‘Dupliceren’.

Verlofregeling dupliceren

1. Tabblad Verlofregeling
Vul hier de naam, de omschrijving en het beginjaar in. Klik op ‘Volgende’.

2. Tabblad Verloftypes
Hier zie je de verloftypes vanuit de originele verlofregeling. Je kan een verloftype ontkoppelen, toevoegen of wijzigen. Ook kun je eerst de dupliceer-wizard doorlopen en later de nieuwe verlofregeling wijzigen. Klik op ‘Volgende’.

3. Tabblad Medewerkers
Klik op ‘Medewerkers koppelen’. Vink de medewerker(s) aan en klik op ‘Koppelen’.
De medewerkers zijn nu gekoppeld aan de verlofregeling. Klik op ‘Volgende’.

Je navigeert nu naar het overzicht van de nieuwe verlofregeling. Controleer deze. Indien je wijzigingen wilt uitvoeren klik je op vorige, is alles juist klik dan op ‘Opslaan’.

De verlofregeling is nu aangemaakt en de wizard is beëindigd.

Wil je de verlofregeling wijzigen dubbelklik dan op de verlofregeling.

leaveRegulation:duplicateLeaveRegulationWizard:0
  • Supporttag:
    leaveRegulation:duplicateLeaveRegulationWizard:0