Check de nieuwe nieuwsbrief!

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze software, leer Yoobi nog beter kennen met tips & tricks. Allemaal te vinden in de nieuwsbrief van oktober
Check de nieuwe nieuwsbrief!

Deze maand staat onze nieuwsbrief weer vol tips, tricks en nieuwe features in onze software. Ontdek snel hoe jij meer uit je Yoobi software kunt halen.

4 tips om meer uit je CRM te halen
Met Yoobi CRM zijn oneindig veel mogelijkheden om relatiebeheer en verkopen makkelijker te maken. Grote kans dat je nog lang niet alle functionaliteiten kent. In dit blog daarom 4 snelle tips om direct meer uit je CRM-pakket te halen.

Top 5 verbeteringen september releases
Iedere donderdagavond vindt de wekelijkse hot-fix plaats. Support meldingen worden hierin opgelost maar ook rollen we tijdens deze hot-fix verbeteringen en nieuwe functionaliteiten uit. In dit blog de 5 verbeteringen van september.

Nieuwe Yoobi App in aantocht
Yoobi is naast de webversie ook beschikbaar als app voor IOS en Android. Het was echter hoog tijd om de app eens flink aan te pakken. In dit blog vertellen onze UX Designer Charlotte en developer Axel meer over de nieuwe app

5 onmisbare inzicht rapporten
Met de inzicht module van Yoobi verkrijg je inzicht op allerlei vlakken van je organisatie, van omzetprognoses tot omzet per account manager. In dit blog delen we 5 onmisbare inzicht rapporten, maar er zijn er nog veel meer.

Zo vraag je extra licenties aan
1 van de meest gestelde vragen is hoe je het aantal licenties voor actieve gebruikers verhoogt en waar je de prolongatiedatum van je Yoobi contract kunt vinden. We hebben het voor je op een rij gezet in dit support artikel

• Tag:
    gesloten