Koppelingen (API) veelgestelde vragen

Koppelingen
Klik hier voor alle koppelingen en meer informatie per koppeling. Wil je meer weten over een koppeling neem dan contact op met onze sales afdeling via sales@yoobi.nl.
Momenteel ondersteunt Yoobi boekhoudkoppelingen met: Twinfield, AccountView, Exact Globe, Exact Online, Yuki, e-boekhouden, Visma.NET, Muis (KING Software), Snelstart, CASH
Als je de koppeling met je boekhoud software hebt geactiveerd is het belangrijk dat de in Yoobi gebruikte codes voor BTW percentages, grootboekrekeningen, kostenplaats en kostendrager kloppen.
Sommige boekhoud software (Twinfield e.d.) ondersteunt het aanmaken van facturen voor andere perioden dan waarin de factuur is gemaakt. Neem contact op met een consultant als je meer wilt weten.
Koppelingen CRM
Ja dat kan. Er zijn 3 verschillende manieren om Outlook te koppelen met Yoobi CRM:
  • Voeg e-mails van klanten toe aan CRM met de Outlook add-in
  • Voeg taken vanuit je Outlook agenda toe aan Yoobi en andersom
  • Voeg je Yoobi taken, verlof en planning aan je agenda toe (read only)
Klik hier voor meer informatie.
De koppeling maakt gebruik van het e-mailadres van de contactpersoon/verzender om deze te 'matchen' met een contactpersoon in Yoobi. Als dat e-mailadres is gebruikt bij meerdere relaties kan het zijn dat de e-mail niet is opgenomen bij de relatie die je verwacht.
De e-mail is al opgenomen in Yoobi CRM. Het systeem herkent dit.

API
De Yoobi API kan worden gebruikt om mbv andere systemen data naar Yoobi toe te sturen of op te halen. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van een relatie (in de categorie `prospect`) zodra de relatie een formulier op je website heeft ingevuld. Of het ophalen van een specifiek rapport via een BI tool als Microsoft Power BI, Qlik of Klipfolio.
Nee, dit kan niet. Er zijn limieten ingesteld om te voorkomen dat onze servers (en klanten) hinder ondervinden van excessief gebruik van de API.