Koppelingen met Yoobi CRM en Outlook

Er zijn 3 verschillende koppelingen mogelijk met de CRM module in Yoobi en Outlook.

Voeg e-mails vanuit Outlook toe aan Yoobi CRM met de Outlook add-in
Een binnen gekomen of verzonden e-mail voeg je als taak aan een contactpersoon en relatie toe aan Yoobi. De add-in geeft een voorstel op basis van het e-mailadres. Het is ook mogelijk de e-mail aan een project, verkoop of medewerker te koppelen. Klik hier voor meer informatie.

Voeg taken vanuit je Outlook agenda toe aan Yoobi en andersom
De taken in Outlook worden (in het paars) weergegeven in je Yoobi agenda. Zet deze taken makkelijk om naar een Yoobi taak zodat deze toegevoegd wordt aan je CRM. Collega’s kunnen jouw Outlook taken ook in de agenda zien en zien hiermee wanneer je dus beschikbaar bent of niet. Hierbij wordt alleen de dag en het tijdstip getoond, de inhoud is niet zichtbaar. Klik hier voor meer informatie.

Toon taken vanuit Yoobi in je internet agenda of agenda op je smartphone (read only)
De taken vanuit Yoobi (CRM taken, verlof en/of planning) worden alleen getóónd in je Outlook agenda, je kan deze niet wijzigen. Ze worden als extra agenda toegevoegd. Je abonneert je op updates vanuit Yoobi (iCal). Klik hier voor meer informatie.