Widget CRM Statistieken

Het dashboard 'Rapporten' bestaat aan de linkerkant uit een lijst met alle standaard rapporten in Yoobi, en aan de rechterkant worden de widgets getoond voor meer inzicht.

Widgets zorgen voor inzicht in gegevens. De volgorde van de widgets bepaal je zelf. Klik op de titelbalk van de widget en sleep de widget naar de juiste plek/volgorde. Wil je een widget verwijderen klik dan rechtsboven in de widget op het kruisje. Klik hier voor meer informatie over de widget CRM Statistieken.

Met de knop 'Widget toevoegen' kun je zien welke widgets er beschikbaar zijn en voeg je deze toe door op de knop 'Toevoegen' te klikken.

Widget CRM Statistieken
In de widget CRM Statistieken zijn via het moersleutel icoontje 3 type overzichten te kiezen:

1. Overzicht (huidige maand)
  2. Details (6 maanden)
  3. Snelheid details (snelheid in dagen)

Voorbeeld overzicht 'Details':

Let op: Je ziet de status terug van de nieuwe relaties (=aanvragen) van een gegeven maand. Dus niet de maand waarin de verkoop daadwerkelijk is goedgekeurd.

Voorbeeld:
Op de eerste regel van het overzicht bij 'Aanvragen' zie je het aantal nieuwe relaties die in deze maand aan Yoobi zijn toegevoegd. Vervolgens zie je in de kolommen er naast hoeveel van deze aanvragen er nu leads zijn, hoeveel offertes er voor zijn gemaakt en hoeveel hiervan op verkocht/verloren zijn gezet

Periode: De maand waarin een nieuwe relatie is aangemaakt. Dit eerste contact met deze relatie wordt dan gezien als de start van de aanvraag

Aanvragen: Het aantal aanvragen (=nieuwe relatie) in de gegeven maand
Datum waarop nieuwe relatie aan Yoobi is toegevoegd)

Leads: Het aantal aanvragen min het aantal offertes

Offertes: Het aantal nieuwe relaties in een maand waarbij een verkoop is gestart
Datum waarop de verkoop aan de relatie is toegevoegd

Verkocht: Het aantal verkochte verkopen van de nieuwe relaties in de gegeven maand
Datum waarop verkoop op verkocht is gezet

Verloren: Het aantal verloren verkopen van de nieuwe relaties in de gegeven maand
Datum waarop verkoop op verloren is gezet