Taken: Registratie toevoegen

Voeg direct een registratie toe aan een taak. Open de detailgegevens van de taak en klik rechtsboven op 'Acties'. Kies 'registratie toevoegen'.

Registratie toevoegen aan taak

Datum
Yoobi vult de datum van vandaag in. Wijzig deze door in het veldje zelf de datum te wijzigen of gebruik het kalender icoontje.

Project
Is aan de taak al een project gekoppeld, dan neemt Yoobi dit project automatisch over. Klik op de i-knop voor de projectgegevens. Er opent een pop-up met de projectgegevens. Klik op het potloodje bij de projectnaam om naar de detailgegevens van het project te navigeren.

Activiteit
Selecteer de juiste activiteit. Klik in het veldje en Yoobi toont de activiteiten bij het geselecteerde project. In bovenstaand voorbeeld staat het tabblad van de registratie op 'uren'. Je kunt hier dus alleen activiteiten selecteren met het registratie type 'uren'.
Klik op het grafiek-icoontje om het budget van het project te tonen (kan alleen als er al een activiteit ingevuld is).

Duur
Vul de duur in uren in. Een half uur is 0.5. Wat je ook kan doen is 00:30 hier invullen. Yoobi maakt hier zelf dan 0.5 uur van. Ook makkelijk: Gebruik de min en plus knop om de tijd in te stellen.

Opmerking
Plaats een opmerking zodat je later in een rapport of in je timesheet terug kan zien waarom je deze activiteit geregistreerd hebt.

Opslaan en sluiten
Als je alles ingevuld hebt, slaat Yoobi automatisch je gegevens op. Je hoeft dus niet op een 'Opslaan'- knop te klikken.
Klik op 'Sluiten' om terug te keren naar de detailgegevens van de taak.