Taken: Bijlagen toevoegen

Voeg een bijlage toe aan een taak. Open de detailgegevens van de taak en klik rechtsboven op 'Acties'. Kies 'bijlage toevoegen'. Je navigeert naar het overzicht van de toegevoegde bijlagen, beheer je deze en voeg je nieuwe bijlagen toe.

Bijlage toevoegen

Selecteer bijlage categorie
Selecteer een bijlage categorie. Standaard zijn er een aantal bijlage categorieën gedefinieerd in Yoobi. Om zelf bijlage categorieën toe te voegen of te wijzigen ga je naar Beheer > Systeemvoorkeuren > Bijlage categorieën.

Klik hier voor meer informatie over hoe je de bijlagen categorieën aanmaakt en in welke menu's je allemaal bijlage kunt toevoegen.

Browse en Uploaden
Kies ‘Browse’ om een afbeelding via je verkenner te selecteren en klik op ‘Uploaden’

Bijlage kiezen
Kies ‘Bijlage kiezen’ om een afbeelding via Google drive, Dropbox of Microsoft Onedrive te uploaden

Bijlage toegevoegd
Als de bijlage is toegevoegd wordt deze als volgt weergegeven:

Bijlage toegevoegd

Klik op het pijltje om de toegevoegde bijlage te openen.
Klik op het prullenbakje om de bijlage te verwijderen.

Let op: Bijlagen die je bij een taak toegevoegd hebt, zie je ook terug in het tabblad bijlagen bij de klant.