Producten: Product wijzigen

Producten en Artikelen zijn alleen zichtbaar wanneer je gebruik maakt van de module Producten en Abonnementen.

Om de gegevens van een product in te zien, aan te vullen of te wijzigen dubbelklik je op een product in de lijst met producten (Financieel > Producten).

Tabblad Overzicht
Dit is het overzicht van de productgegevens. Ga naar de tabbladen Productgegevens en Productregels om de gegevens te wijzigen.

Tabblad Productgegevens
Vul de productnaam in en eventueel een code en omschrijving.
Vul je hier de ‘Grootboekrekening omzet’ (dit is de grootboekrekening waar de omzet op geboekt wordt van dit product) in, dan overschrijft deze waarde de in de financiële instellingen opgegeven standaard rekening en de opgegeven waarde in de productgroep.
Indien je productgroepen hebt gedefinieerd dan kun je hier ook een productgroep selecteren. Bijvoorbeeld ‘Diensten en Consultancy’ of ‘Software en Licenties’.

Tabblad Productregels
Voeg hier artikelen toe aan het product. Klik hiervoor op het + icoon rechts in het scherm. Je kan bestaande artikelen toevoegen of een nieuw artikel toevoegen. Via het – icoon verwijder je een artikel.

Let op: Als je hier een artikel toevoegt, dan wordt dit artikel ook automatisch aan de lijst met bestaande artikelen toegevoegd. Dit artikel kun je dus bij een nieuw product meteen weer selecteren.

Yoobi rekent n.a.v. de tarieven van de artikelen de totaal verkoopprijs uit voor het product.

Hieronder een voorbeeld van het product ‘Yoobi basic’ met diverse artikelen daaraan toegevoegd. De tarieven moeten nog worden ingevuld.

Product: Wijzigen productregels (artikelen)

product:edit:0
  • Supporttag:
    product:edit:0