Placeholder 'saleaccountsignature' (handtekening)

In de voorbeeld offertetemplate in Yoobi is de placeholder {saleaccountsignature} opgenomen.
Hiermee kun je een ingescande handtekening van de accountmanager toevoegen aan je offerte.

Werkwijze:

• Zorg dat je een afbeelding met alleen de handtekening hebt. Zorg ervoor dat dit bestand maximaal 300 pixels breed is, anders wordt de handtekening te groot getoond in de offerte.
    (Je kan dit doen door de afbeelding in bijvoorbeeld Paint te openen, hier te kiezen voor 'Formaat wijzigen'. Kies 'Pixels' en wijzig het aantal pixels. Sla de afbeelding op).
  • Ga naar Personeel > Medewerker > Tabblad Bijlagen en voeg de afbeelding als bijlage toe.
  • Als je je eigen handtekening toevoegt, ga dan naar 'Mijn Yoobi > Mijn bijlagen'.
  • Klik op de rode + knop en kies 'Uploaden bestand'.

Belangrijk: Selecteer bij het toevoegen van de bijlage de bijlagencategorie 'Handtekening'.

Wanneer je nu als accountmanager gekoppeld bent aan een verkoop en de offertetemplate met de placeholder wordt gebruikt, dan is nu de placeholder gevuld. In de offertetemplate wordt de placeholder getoond, maar wanneer je een nieuwe offerte aanmaakt, dan is de handtekening zichtbaar.

Voorbeeld: