Overzicht te verzenden facturen

Wanneer een factuur is gefiatteerd komt deze in het overzicht te staan met te verzenden facturen (Financieel > Verzenden). Facturen kunnen vanuit dit overzicht direct verzonden worden. Dit kan door de knop ‘Verzenden’ rechts boven in het overzicht.

Factuur verzenden
Nadat de factuur gefiatteerd is kan deze verzonden worden. Dit kan via e-mail of er kan een PDF gedownload worden welke verstuurd kan worden.
Na het verzenden van een factuur kunnen er geen wijzigingen meer gemaakt worden en kan de factuur niet meer verwijderd worden (alleen nog door Yoobi). Als je een verkeerde factuur wilt corrigeren dan kan dit alleen met een credit factuur.

Dubbelklik op een factuur om deze te bekijken. Je komt dan in het scherm ‘Factuur details. Hier kun je de factuur ook verzenden, maar je kunt de factuur ook nog aanpassen.

Stel eventueel een filter in door via het + icoon een filterregel (of meerdere) toe te voegen. Dit filter kun je bewaren door op ‘Bewaren’ te klikken. Deze bewaarde zoekopdracht vind je terug op je algemene dashboard en op het financiële dashboard onder snelkoppelingen.

Via de knoppen PDF en XLS kun je het factuuroverzicht exporteren naar een PDF of XLS bestand.

Door te klikken op het ‘moersleutel’ icoon kun je instellen welke kolommen je zichtbaar wilt hebben in het overzicht.

invoice:sendIndex
  • Supporttag:
    invoice:sendIndex