Offertes: Wat krijgt de ontvanger te zien?

Wanneer een offerte verstuurd is krijgt de ontvanger een e-mail met daarin een link om de offerte te openen.
Na aanklikken van de link kom je in dit scherm:

Als een andere persoon de offerte gaat beoordelen (deze persoon heeft de e-mail doorgestuurd gekregen). Dan kiest hij hier 'Nieuwe contactpersoon'. Er opent een formulier waarin hij/zij de contactgegevens kan invoeren. Na het accorderen zullen deze gegevens automatisch toegevoegd worden als nieuwe contactpersoon bij de relatie in Yoobi CRM.

Als de ontvanger de juiste persoon is, kies je voor 'Offerte openen'. In dit geval is er in de offerte ingesteld dat deze per pagina geaccordeerd dient te worden. De ontvanger krijg daarom eerst nog de volgende pop-up:

Na 'Ik begrijp het' opent de offerte.

1. PDF. Download de offerte als PDF.
2. Inzoomen.
3. Uitzoomen.
4. Bijlagen. Klik op 'Bijlagen' om een pop-up met de 2 bijgevoegde bijlagen te openen. Klik op het download icoontje om de bijlage te downloaden.

5. Offerte goedkeuren. In deze offerte moeten alle pagina's afzonderlijk goedgekeurd worden. Dit doe je door in de rode balk onderaan iedere pagina op 'Goedkeuren' te klikken.

Nadat alle afzonderlijke pagina's geaccordeerd zijn kun je de offerte goedkeuren. Klik op offerte goedkeuren. Er opent een pop-up waarin je nog een opmerking kan invoeren.

6. Offerte afwijzen. Het is ook mogelijk om de offerte af te wijzen. Ook hier kan er een opmerking bij geplaatst worden.

Wanneer de offerte is goedgekeurd ontvangt de persoon die de offerte geaccordeerd heeft een bevestiging hiervan. In de mail is de goedgekeurde offerte als bijlage toegevoegd, en de bijlagen uit de offerte.