Medewerker: Instellingen

Ga naar het menu 'Personeel' en klik op het menublok 'Medewerkers'. Yoobi toont nu een lijst met alle medewerkers. Klik op een Medewerker om de detailgegevens van deze medewerker te openen.

Tabblad Instellingen
Via het menu Beheer > Instellingen zijn de instellingen bepaald die voor alle medewerkers in heel Yoobi gelden. Wil je voor een medewerker hier een uitzondering op maken dan kan dat hier.

Afhankelijk van de modules waarmee je in Yoobi werkt, zijn hier een aantal instellingen mogelijk.
Overwerk en verlof => Module verlof
Financieel => Module facturatie
Nmbrs => Module Nmbrs

Voorbeeld instellingen voor het registreren van uren in de timesheet:

Let op: Als je een uitzondering in wilt stellen moet de regel aangevinkt zijn.

Let op: Het instellen van uitzonderingen wordt niet vaak gebruikt. Twijfel je over het instellen hiervan, dien dan een supportmelding in.

EMPLOYEE:EMPLOYEEOVERVIEW:1
  • Supporttag:
    EMPLOYEE:EMPLOYEEOVERVIEW:1