Koppeling met Kamer van Koophandel (KvK)

Indien je werkt met de modules 'Yoobi CRM' of 'Facturatie' dan kun je bij het aanmaken van een relatie, gebruik maken van de koppeling met de Kamer van Koophandel (KvK).

Nadat je een (gedeelte van de) naam van een relatie ingetoetst hebt, kun je deze relatie opzoeken in de gegevens van de Kamer van Koophandel. Gegevens zoals de volledige naam, het adres en het KvK-nummer voeg je gemakkelijk direct toe aan de relatiegegevens in Yoobi.

KvK-gegevens toevoegen bij nieuwe relatie

1. Ga naar CRM > Relaties en klik op de + knop om een nieuwe relatie aan te maken
  2. Wanneer je 3 karakters hebt ingevoerd in het veld 'Relatie', wordt de zoekfunctie actief
  3. Klik op de zoekfunctie 'Zoeken'

4. Yoobi zoekt nu in het KvK-handelsregister geeft nu maximaal 5 resultaten

Let op: Hoe gedetailleerder je de naam van de relatie invult, hoe sneller je de juiste gegevens vindt

5. Gewenste resultaat gevonden? Klik dan op deze regel

6. Indien gewenst kun je de gegevens die bekend zijn bij de KvK toevoegen aan je nieuwe relatie

7. Vink aan welke gegevens je wilt overnemen (standaard zijn alle gegevens al aangevinkt)
  8. Klik 'Toevoegen'
  9. De geselecteerde gegevens zijn al ingevuld

10. Vul de gegevens aan (of wijzig deze nog indien gewenst) en sla de nieuwe relatie op

KvK-gegevens toevoegen bij een bestaande relatie
Wil je bij een bestaande relatie gegevens wijzigen of aanvullen, dan kun je hier ook gebruik maken van de KvK-koppeling.
  1. Ga naar CRM > Relaties > Klik op de relatie om naar het detail te gaan > Tabblad 'Overzicht'
  2. Klik het gegevensblokje 'Relatie' open

3. Ook hier is de zoekfunctie aanwezig. Deze werkt hetzelfde als hierboven beschreven