Instellingen: Weergave

Hoe worden lijsten standaard geopend
In Yoobi zijn er 2 manieren om de lijsten (o.a. projecten, relaties en facturen) weer te geven:

1. Een snelle 'smalle' lijst met 2 zelf te bepalen kolommen. Klik 1x op bijvoorbeeld een project in deze lijst om rechts de detailgegevens (tabbladen) van dit project te openen. De smalle lijst blijft zichtbaar. Vink het vakje voor het project aan om acties uit te voeren.
  2. Een een 'brede' lijst over de gehele pagina met direct inzicht in meer gegevens door zelf te bepalen kolommen. Dubbelklik op een project om de detailgegevens (tabbladen) van dit project te open, de brede lijst wordt nu een smalle lijst (met de eerste 2 kolommen) en rechts worden de projectgegevens van het geselecteerde project getoond.

Stel hier in welke weergave de standaard weergave is. Lees er hier meer over.

Instellingen ook door de gebruiker in te stellen
Wanneer een instelling ook door een gebruiker zelf ingesteld mag worden (in zijn/haar persoonlijke Yoobi) dan vink je het veldje achter de instelling aan:

De medewerker kan dit (indien aangevinkt) in zijn/haar profiel instellen. Hoe dat moet lees je hier.

SETTING:DISPLAY
  • Supporttag:
    SETTING:DISPLAY