Instellingen: Projecten

Ga naar Beheer > Instellingen > Projecten om instellingen met betrekking tot projecten in te stellen.

Klik op het i-icoontje voor meer informatie per instellingen.

Projectcode
Geef aan of je zelf steeds een projectcode/nummer wilt invoeren of dat Yoobi dit automatisch voor je toevoegt.
Kies je voor de laatste optie dan kun je voor de code een masker instellen en aangeven wat de beginwaarde moet zijn.

Extern accorderen
Registraties in de timesheet kunnen intern geaccordeerd worden (timesheet accorderen) maar de registraties kunnen ook extern geaccordeerd worden. Dit kan met de module extern accorderen.

Diverse instellingen
Bij veel van de instellingen met betrekking tot extern accorderen geldt: Bij Beheer > Instellingen > Financieel stel je dit globaal in. Per project kun je hier in de instellingen (Project > Projectinstellingen > Extern accorderen) van het extern accorderen van afwijken.

Extern accorderen. Medewerker als contactpersoon
De instelling zorgt ervoor dat de extern accorderen taak naar de medewerker zelf wordt verstuurd. Wanneer de taak (link uit e-mail) geopend is, kan de medewerker zelf zijn/haar getekende urenstaat uploaden en toevoegen en vervolgens de registraties accorderen.
Deze urenstaten worden tijdens het factureren automatisch aan de factuur naar de opdrachtgever gekoppeld.
Lees hier meer.

SETTING:PROJECT
  • Supporttag:
    SETTING:PROJECT