Instellingen: Notificaties

Diverse notificaties kunnen ingesteld worden om een medewerker of manager er op te attenderen dat bijvoorbeeld een timesheet gesloten of beoordeeld moet worden.
Er zijn ook een aantal notificaties die automatisch vanuit Yoobi verstuurd worden.
Notificaties krijg je in de webversie van Yoobi, in de Yoobi app en per e-mail.

Lees hier meer over notificaties. Waar deze ingesteld kunnen worden en waar je bepaalt op welke plek je deze wilt ontvangen (in web, per e-mail en/of de Yoobi app).

SETTING:NOTIFICATION
  • Supporttag:
    SETTING:NOTIFICATION