Instellingen: Jira koppeling

Jira Software is een software ontwikkeltool die door agile teams wordt gebruikt om software te plannen, te volgen en te releasen. Hiernaast is Jira uitermate geschikt als ticketsysteem voor support doeleinden.
Yoobi gebruikt zelf al jaren Jira software voor het verwerken van alle support aanvragen en het ontwikkelen van de Yoobi software.

De koppeling tussen Yoobi en de Jira software heeft verschillende toepassingen met als doel om in Yoobi de uren declaraties in de verschillende timesheets te koppelen aan een Jira issue. Hiermee wordt inzichtelijk hoeveel tijd aan welke Jira issues is besteed.

Inrichting Jira koppeling
Lees hier meer over de Jira koppeling en over hoe je deze koppeling inricht.

SETTING:JIRA
  • Supporttag:
    SETTING:JIRA