Instellingen: Gebruikeraccounts

Via Beheer > Instellingen > Gebruikersaccounts stel je instellingen in met betrekking tot gebruikeraccounts.

Wachtwoord geldigheid in dagen
Standaard staat deze instelling op 0. Dit betekent dat het wachtwoord altijd geldig is. Zet je hier een aantal dagen in, dan betekent dat dat er na zoveel dagen een ander wachtwoord gekozen moet worden. Nadat je bent ingelogd in Yoobi, krijg je een scherm met de mededeling dat je alleen verder kan als je een nieuw wachtwoord ingesteld hebt.

Wachtwoord sterkte instelling
Stel hier in hoe sterk het wachtwoord moet zijn voor gebruikers. Standaard staat dit op de minst sterke instelling 'Basis'. Dit zijn de overige mogelijkheden met bijbehorende eisen:

Basis:

• 6 - 30 karakters
  • 1 kleine letter(s)
  • 1 hoofdletter(s)
  • 1 nummer(s)
Geavanceerd:
  • 6 - 30 karakters
  • 1 kleine letter(s)
  • 1 hoofdletter(s)
  • 1 nummer(s)
  • 1 speciale teken(s)
Complex:
  • 10 - 30 karakters
  • 2 kleine letter(s)
  • 2 hoofdletter(s)
  • 2 nummer(s)
  • 2 speciale teken(s)
  • Het wachtwoord moet verschillend zijn aan je huidige wachtwoord
Fort knox:
  • 15 - 30 karakters
  • 3 kleine letter(s)
  • 3 hoofdletter(s)
  • 3 nummer(s)
  • 3 speciale teken(s)
  • Het wachtwoord moet verschillend zijn aan je huidige wachtwoord

Standaard rol voor medewerkers
Hier stel je de standaard gebruikersrol in voor medewerkers. Maak je een nieuwe medewerker aan, dan krijgt de medewerker automatisch deze gebruikersrol.
wil je aan een medewerker een andere rol koppelen, of meerdere rollen dan doe je dat via Beheer > Gebruikersaccounts > Selecteer gebruiker > Tabblad Gebruikersrollen

Standaard validatieschema
Werk je met de module validatieschema's dan is deze instelling zichtbaar. Stel hier in welke schema het standaard schema is.

SETTING:ACCOUNT
  • Supporttag:
    SETTING:ACCOUNT