Factuurschema content blokken wijzigen: Aanmaning

Om contactblokken in een factuurschema te wijzigen ga je naar Beheer > Systeemvoorkeuren > Finanacieel > Factuurschema's. Dubbelklik op een factuurschema.

In het tabblad 'Voorbeeld Aanmaning (opmaak)' pas je de opmaak van de aanmaning factuur aan.

Het schema is opgedeeld in content blokken. Klik op een blok om de edit-mode te activeren. In de edit-mode kan de inhoud van het blok gewijzigd worden.

Nadat je een blok hebt aangeklikt zie je in het rechtervenster meer informatie en uitleg over dit blok

• In het eerste tabblad in dit venster wijzig je de naam, positie en pagina
  • In het tweede tabblad (T) wijzig je tekstinstellingen
  • In het derde tabblad (i) staan alle placeholders welke mogelijk zijn in de factuurtemplate

Placeholders zijn tekstonderdelen die bij het tonen worden vervangen door een bepaalde waarde. Je ziet ze geel gearceerd in het factuurschema.

Om een beeld te krijgen hoe je factuur er uit komt te zien klik je op de volgende 2 knoppen:

• Vervang placeholders: De placeholders worden zoveel mogelijk vervangen door de waarde die op de factuur komt te staan.
  • Voorbeeld: Een voorbeeld van de factuur.
Wijzigen opmaak aanmaning

Heb je hulp nodig bij het wijzigen van een factuurschema, of wil je wijzigingen doorvoeren die betrekking hebben op de template (huisstijl) van de factuur (zoals bijvoorbeeld het logo aanpassen) neem dan contact op met onze supportdesk door een supportmelding aan te maken via de help-knop rechtsboven in je Yoobi scherm.

invoiceScheme:detail:4
  • Supporttag:
    invoiceScheme:detail:4