E-mail tekst wijzigen (website content)

In Yoobi zijn standaard e-mail teksten beschikbaar. Bijvoorbeeld de begeleidende e-mail als er een factuur verstuurd wordt of de e-mail die verstuurd wordt bij het extern accorderen. Deze standaard teksten zijn voor een groot deel aan te passen aan je eigen wensen en stijl.

Ga naar Beheer > Systeemvoorkeuren > Website content > kies welke e-mail tekst je wilt wijzigen en dubbelklik op deze regel.

Je kunt hier de titel van de e-mail en de tekst in de e-mail aanpassen. Dit kan onder andere met behulp van placeholders, dit zijn tekstonderdelen die bij het tonen worden vervangen voor een bepaalde waarde, bijvoorbeeld de placeholder {name}.

De e-mails kunnen in diverse talen ingesteld worden.

De standaard e-mail aanpassen welke meegestuurd wordt bij het versturen van een factuur

Let op: Wijzig een tekst niet door vanuit een andere programma een tekst te kopiëren en te plakken. De kans is groot dat de opmaak dan niet meer gelijk is. Beter is om de bestaande tekst te wijzigen door zelf de tekst in te tikken.
Ben je bekend met HTML, klik dan links op het knopje HTML en bewerk hier je e-mail tekst.

E-mail footer / Standaard handtekening
Om een standaard handtekening / E-mail footer in te stellen klik hier.

E-mail tekst factuur versturen

Let op: Bij het versturen van een credit of een herinnering wordt dezelfde website content gebruikt als voor het versturen van 'normale' facturen.

Om toch een verschil in de e-mail te tonen, wordt standaard de placeholder {type} gebruikt in het onderwerp:

De placeholder {type} wordt gevuld met de type facturen (vervolgstappen) die bepaald zijn in het factuurschema. Bijvoorbeeld: Factuur, Credit, Herinnering, Aanmaning.

siteContent:index
  • Supporttag:
    siteContent:index