Documenten. Wat krijgt de ontvanger te zien?

Wanneer een document verstuurd is krijgt de ontvanger een e-mail met daarin een link of knop om naar het document in Yoobi te navigeren.
Eerst krijg je nog dit scherm:

Klik 'Ik begrijp het' en je ziet nu het document:

1. PDF. Download de offerte als PDF.
  2. Inzoomen.
  3. Uitzoomen.
  4. Bijlagen. Klik op 'Bijlagen' om een pop-up met de bijgevoegde bijlage(n) te openen. Klik op het download icoontje om de bijlage te downloaden.

5. Document goedkeuren. Klik 'Document goedkeuren' om het document goed te keuren. Er verschijnt een pop-up ter bevestiging. Voer eventueel een opmerking in.
    Wanneer er in het document bewerkbare placeholders gebruikt zijn, krijgt de ontvanger in de pop-up een overzichtje van alle bewerkbare velden. Wanneer er is ingesteld dat alle velden verplicht ingevuld moeten worden, dan moeten deze gevuld worden om op het document goed te keuren.

6. Document afwijzen. Het is ook mogelijk om het document af te wijzen. Ook hier krijg je een pop-up ter bevestiging. Voer een opmerking in en vul eventueel de bewerkbare velden.

Let op: bij afwijzen van een document is het invullen van de bewerkbare velden altijd optioneel.

Wanneer een document al goedgekeurd is
Wanneer er vanuit de e-mail op de link geklikt wordt van een document die al goedgekeurd is, dan krijgt de ontvanger de volgende pop-up: