CRM: Targets

Indien je gebruik maakt van de extra CRM module Relatiebeheer en verkopen heb je de mogelijkheid verkoop targets in te stellen. Bepaal wat je doelstelling voor het komende jaar is en leg eenvoudig nieuwe verkooptargets vast.
Voer je targets per maand/kwartaal in. Je deelt de doelstelling (en behaalde resultaten) door een widget te gebruiken op het dashboard van het menu 'Rapporten'. De widget toont een grafiek van de behaalde resultaten.

Productgroepen

Een target stel je in per productgroep. Zorg dus dat je eerst productgroepen toegevoegd hebt:

• Ga naar het menu CRM
  • Klik op de drie puntjes in het menublok 'Verkopen'
  • Kies 'Productgroep'
Lijst targets

• Ga naar het menu CRM
  • Klik op de drie puntjes in het menublok 'Verkopen'
  • Kies 'Target'. Je navigeert nu naar de lijst met ingestelde targets
Nieuwe target toevoegen

• Klik op de knop 'Toevoegen'
  • Kies het jaar waarvoor je de target in wilt stellen
  • Stel een target voor een bepaalde accountmanager in en/of stel een target in voor de gehele organisatie (koppel dan niet een accountmanager)
  • Selecteer de valuta
  • Kies'Toevoegen'. Je navigeert naar het overzicht waar je de targets invoert

• Vul nu per maand in wat de targets zijn. Per kwartaal wordt een subtotaal opgeteld
Target wijzigen

• Ga naar de lijst met targets
  • Klik op de target die je wilt wijzigen
Target verwijderen

• Ga naar de lijst met targets
  • Selecteer de target die je wilt verwijderen
  • Klik op het prullenbakje rechts boven in het scherm

crmTarget:index
  • Supporttag:
    crmTarget:index