Bulkmutatie: Contactpersonen

Gebruik de bulkmutatie ‘Contactpersonen’ (Via Beheer > Bulkmutaties > CRM) om instellingen voor meerdere contactpersonen tegelijk te wijzigen.

Wanneer je op ‘start’ klikt bij de bulkmutatie ‘Contactpersonen’ start er een wizard. Doorloop de 2 stappen. Als je in stap 2 op de knop ‘Contactpersonen muteren’ klikt, dan is de mutatie daadwerkelijk doorgevoerd.

Tabblad 1 Selecteer contactpersonen. Selecteer de contactpersonen waarvoor je de bulkmutatie wilt uitvoeren. Je kunt ook alle contactpersonen tegelijk selecteren. Klik op ‘Koppelen’. Klik hierna op ‘Volgende’.

Tabblad 2 Wijzig instellingen. Hier zie je welke contactpersoon-instellingen er te wijzigen zijn. Geef door middel van een vinkje in de checkbox aan welke instelling(en) je wilt wijzigen. Pas op het moment dat de checkbox voor een instelling aangevinkt is, zal deze instelling gewijzigd worden. Is een instelling niet aangevinkt, dan wordt hier niets mee gedaan.

Klik op ‘Opslaan’ om de bulkmutatie door te voeren. De wizard sluit hierna.

Bulkmutatie: Contactpersonen

In bovenstaand voorbeeld worden alle geselecteerde contactpersonen aan de afdeling ICT gekoppeld.

bulkMutation:contact
  • Supporttag:
    bulkMutation:contact