Planning: Actuele planning

In de actuele planning (via Planning > Actuele planning) worden alle projecten waarop gepland is, weergegeven in een zelf in te stellen tijdlijn. Stel in of je deze planning per dag of per week getoond wil hebben.

Let op: In de actuele planning kun je géén wijzigingen aanbrengen. Dit is alleen een weergave van het totaal van alle planningen die in de ingestelde periode actief zijn.

Projecten, activiteiten, medewerkers kun je alleen toevoegen, wijzigen of verwijderen in:

Uitleg scherm Actuele planning
In de Actuele planning zijn diverse knoppen aanwezig en wordt de informatie op diverse plekken getoond. Hieronder meer uitleg. Actuele planning per dag:

Per week:

1. Planning eigenschappen. Met deze knop open je het eigenschappen paneel (2).

2. Eigenschappen paneel. Afhankelijk waar je in de planning op geklikt hebt, wordt in het eigenschappen paneel andere informatie getoond. Klik op de knop 'Planning eigenschappen' of klik op een project- of activiteit regel.

3. PDF. Genereer een PDF van deze planning.

4. Alles uitklappen / inklappen. Door op deze knop te klikken klapt links in de planning alles uit of in. Van ieder project worden de activiteiten en de gekoppelde medewerkers zichtbaar of verborgen.

5. Week / Dag. Door op de knop 'Week' te klikken wijzigt de weergave van 'Dag' naar 'Week'. En andersom.

6. Toon/verberg inspector. Toon of verberg het eigenschappen paneel (2) rechts in het scherm.

7. Overzicht. Overzicht van de ingeplande projecten met daarbij de activiteiten en de medewerkers. Met het pijltje klap je een item uit voor meer informatie. Klik op het navigeer icoontje om naar de detailgegevens van dit project te navigeren.

Eigenschappen paneel
Afhankelijk waar in het scherm je klikt, toont het eigenschappen paneel de bijbehorende informatie.

- Planning eigenschappen
- Project eigenschappen
- Activiteit eigenschappen

Let op: De gegevens zijn NIET in de actuele planning te wijzigen. Dit kan alleen in de Project planning of Medewerkers planning.

Klik hier voor meer informatie over het eigenschappen paneel van de projectplanning.

planning:myplanning
  • Supporttag:
    planning:myplanning