Yoobi hotfix 2.6.2 is live

Deze week meer overzicht bij de projecten, handiger sorteren van vrije velden en verschillende API uitbreidingen.
More overview of the projects this week, more convenient sorting of free fields and various API extensions.
Mehr Übersicht über die Projekte in dieser Woche, bequemere Sortierung der freien Felder und diverse API-Erweiterungen.
Plus d'aperçu des projets cette semaine, un tri plus pratique des champs libres et diverses extensions d'API.

Yoobi hotfix 2.6.2 is live

Yoobi hotfix 2.6.2 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Projectenlijst is uitgebreid met kolommen inkoop- en verkooptarief.
  • improved Beter sortering vrije velden van numeriek/data type.
  • improved Pagina 'Mijn instellingen' is nu tabblad onder Mijn profiel.
  • improved API methode: invoices GET is uitgebreid met expirationdDate en expirationDays
  • improved API methode: invoices/{number} GET uitgebreid met expirationdDate en expirationDays en state.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release ,kun je contact opnemen met onze servicedesk.

Yoobi hotfix 2.6.2 is deployed
The following improvements have been made:

• improved Project list has been expanded with purchase and sales rate columns.
  • improved Better sorting of free fields of numeric/data type.
  • improved 'My Settings' page is now tab under My Profile.
  • improved API method: invoices GET has been extended with expirationdDate and expirationDays
  • improved API method: invoices/{number} GET extended with expirationdDate and expirationDays and state.

If you have any questions about this release? Contact our servicedesk.

Yoobi hotfix 2.6.2 wurde ausgerollt
Folgende Verbesserungen wurden vorgenommen:

• verbessert Die Projektliste wurde um Einkaufs- und Verkaufsratenspalten erweitert.
  • verbessert Bessere Sortierung freier Felder des numerischen Typs/Datentyps.
  • verbessert Die Seite "Meine Einstellungen" befindet sich jetzt im Reiter "Mein Profil".
  • verbesserte API-Methode: Rechnungen GET wurde um ExpirationdDate und ExpirationDays erweitert
  • verbesserte API-Methode: Rechnungen/{number} GET mit ExpirationdDate und ExpirationDays und Status erweitert.

Fragen? E-Mail an unseren Service Desk.

Yoobi hotfix 2.6.2 a été déployé
Les améliorations suivantes ont été apportées:

• amélioré La liste des projets a été étendue avec des colonnes de taux d'achat et de vente.
  • amélioré Meilleur tri des champs libres de type numérique/données.
  • amélioré La page « Mes paramètres » est désormais sous l'onglet Mon profil.
  • amélioré Méthode API: les factures GET ont été étendues avec expirationdDate et expirationDays
  • amélioré Méthode API: factures/{number} GET étendu avec expirationdDate et expirationDays et état.