Yoobi hotfix 2.5.3 is live

- We hebben weer verbeteringen doorgevoerd voor onder meer de planning en verlofregelingen, ook zijn er verscheidene bugs verholpen.
- We have again made improvements to planning and leave arrangements, and several bugs have also been fixed.
- Wir haben erneut Verbesserungen bei der Planung und Urlaubsregelung vorgenommen und mehrere Fehler wurden behoben.
- Nous avons encore amélioré la planification et les arrangements de congé, et plusieurs bugs ont été corrigés.

Yoobi hotfix 2.5.3 is live

Yoobi hotfix 2.5.3 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Het verlof-per-uur-percentage kan nu overruled worden in medewerkercontracten.
  • improved Bij de planning valt het blok met beschikbaarheid medewerkers niet meer over de planningsinformatie zelf.
  • improved Bij het doorboeken van onkosten wordt nu de budgetlimiet-melding getoond indien van toepassing.
  • improved Als er bij een factuurregel geen BTW-percentage bekend was en de factuur werd bewerkt, dan werd vroeger de eerste beschikbare optie geselecteerd en opgeslagen. Voortaan zal het standaard BTW-percentage getoond worden.
  • fix Nmbrs koppeling: bij contracten met onbepaalde tijd werd een einddatum van 01-01-2001 getoond.
  • fix Social media lookup bij contactpersonen gaf een fout, wanneer je een link zonder afbeelding selecteerde.
  • fix Een afdelingsmanager met projectrechten had geen toegang tot de activiteiten van het project.
  • fix Globaal zoeken naar bijvoorbeeld een project werkte niet als tabelweergave van projecten openstaat.
  • fix Er werden dubbele bijlages gekoppeld bij het toevoegen van bijlages via Onedrive.
  • fix URL-validatie: hashtag kan nu wel.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release, kun je contact opnemen met onze servicedesk.

Yoobi hotfix 2.5.3 is deployed
The following improvements have been made:

• improved The leave per hour percentage can now be overruled in employee contracts.
  • improved During planning, the block with employee availability no longer covers the planning information itself.
  • improved When posting expenses, the budget limit message is now displayed if applicable.
  • improved If no VAT percentage was known for an invoice line and the invoice was edited, the first available option was previously selected and saved. From now on, the standard VAT percentage will be shown.
  • fix Nmbrs link: an end date of 01-01-2001 was shown for contracts with an indefinite period.
  • fix Social media lookup for contacts gave an error when you selected a link with no image.
  • fix A department manager with project rights did not have access to the activities of the project.
  • fix Global search for eg a project did not work when tabular view of projects is open.
  • fix Duplicate attachments were linked when adding attachments via OneDrive.
  • fix URL validation: hashtag is now possible.

If you have any questions about the content of this release, please contact our service desk.

Yoobi hotfix 2.5.3 wurde ausgerollt
Folgende Verbesserungen wurden vorgenommen:

• improved Der Prozentsatz des Urlaubs pro Stunde kann jetzt in Mitarbeiterverträgen außer Kraft gesetzt werden.
  • improved Während der Planung deckt der Block mit Mitarbeiterverfügbarkeit die Planungsinformationen selbst nicht mehr ab.
  • improved Beim Buchen von Ausgaben wird jetzt ggf. die Meldung Budgetlimit angezeigt.
  • improved Wenn für eine Rechnungsposition kein Mehrwertsteuersatz bekannt war und die Rechnung bearbeitet wurde, wurde zuvor die erste verfügbare Option ausgewählt und gespeichert. Ab sofort wird der Standard-Mehrwertsteuersatz angezeigt.
  • fix Nmbrs-Link: Für Verträge mit unbefristeter Laufzeit wurde ein Enddatum vom 01.01.2001 angegeben.
  • fix Die Suche in sozialen Medien nach Kontakten ergab einen Fehler, als Sie einen Link ohne Bild ausgewählt haben.
  • fix Ein Abteilungsleiter mit Projektrechten hatte keinen Zugriff auf die Aktivitäten des Projekts.
  • fix Die globale Suche nach z. B. einem Projekt hat nicht funktioniert, wenn die tabellarische Ansicht von Projekten geöffnet ist.
  • fix Beim Hinzufügen von Anhängen über OneDrive wurden doppelte Anhänge verknüpft.
  • fix URL-Validierung: Hashtag ist jetzt möglich.

Wenn Sie Fragen zum Inhalt dieser Version haben, wenden Sie sich bitte an unseren Service Desk.

Yoobi hotfix 2.5.3 a été déployé
Les améliorations suivantes ont été apportées:

• improved Le pourcentage de congé par heure peut désormais être annulé dans les contrats des employés.
  • improved Lors de la planification, le bloc avec la disponibilité des employés ne couvre plus les informations de planification proprement dites.
  • improved Lors de la comptabilisation des dépenses, le message de limite budgétaire est maintenant affiché le cas échéant.
  • improved Si aucun pourcentage de TVA n'était connu pour une ligne de facture et que la facture a été modifiée, la première option disponible a été préalablement sélectionnée et enregistrée. Désormais, le pourcentage de TVA standard sera affiché.
  • fix Lien Nmbrs: pour les contrats à durée indéterminée, la date de fin était le 01-01-2001.
  • fix La recherche sur les réseaux sociaux sur les contacts a généré une erreur lorsque vous avez sélectionné un lien sans image.
  • fix Un chef de service ayant des droits de projet n'a pas eu accès aux activités du projet.
  • fix La recherche globale par exemple pour un projet ne fonctionnait pas lorsque la vue tabulaire des projets était ouverte.
  • fix Les pièces jointes en double étaient liées lors de l'ajout de pièces jointes via OneDrive.
  • fix Validation d'URL: le hashtag est désormais possible.

Si vous avez des questions sur le contenu de cette version, veuillez contacter notre service d'assistance.