Yoobi hotfix 2.5.2 is live

- Met deze week uitbreidingen voor de API, CRM en inzichtmodule. De planning is sneller en we hebben verschillende bugfixes doorgevoerd.
- This week extensions for the API, CRM and insight module. Scheduling is faster and we've made several bug fixes.
- Mit dieser Woche Erweiterungen für das API-, CRM- und Insight-Modul. Die Planung ist schneller und wir haben mehrere Fehlerbehebungen vorgenommen.
- Avec cette semaine des extensions pour le module API, CRM et insight. La planification est plus rapide et nous avons corrigé plusieurs bogues.

Yoobi hotfix 2.5.2 is live

Yoobi hotfix 2.5.2 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved De API call: getCrmDetail is uitgebreid met de velden: changePhaseReason,createdate,keywords,customfields.
  • improved De contactenlijst is uitgebreid met de klantvelden: Accountmanager en Branche.
  • improved De performance van het ophalen van planning-data is sterk verbeterd, de planning opent dus sneller.
  • improved Inzicht: 2 nieuwe velden toegevoegd: Vervaldatum maand en Vervaldatum jaar.
  • improved Bij het toevoegen van een nieuwe taak worden alleen nog maar actieve contactpersonen getoond.
  • fix Bij de Import 'Project/activiteiten' trad er een fout op wanneer er vrije velden in het importbestand stonden.
  • fix Bij factureren werd in sommige situaties onterecht de melding "Niet alle facturen uit de selectie zijn gegenereerd om de wachttijd te verkorten" getoond.
  • fix Klantselecties die worden gebruikt bij contactpersonen hielden geen rekening met het filter 'Accountmanager'.
  • fix De instelling "Hoe lijsten standaard worden geopend" werkte niet voor tabelweergave.
  • fix Datumfilter bij relatielijsten toonde de kalender niet goed.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release, kun je contact opnemen met onze servicedesk.

Yoobi hotfix 2.5.2 is deployed
The following improvements have been made:

• improved The API call: getCrmDetail has been extended with the fields: changePhaseReason, createdate, keywords, customfields.
  • improved The contact list has been expanded with the customer fields: Account manager and Industry.
  • improved The performance of fetching planning data has been greatly improved, so planning opens faster.
  • improved Insight: 2 new fields added: Due date month and Due date year.
  • improved When adding a new task, only active contacts are displayed.
  • fix In the Import 'Project / activities' an error occurred when there were free fields in the import file.
  • fix When invoicing, in some situations the message "Not all invoices from the selection have been generated to shorten the waiting time" was incorrectly displayed.
  • fix Customer selections used with contacts did not take into account the 'Account Manager' filter.
  • fix The setting "How lists are opened by default" did not work for table view.
  • fix Date filter on relation lists did not show the calendar correctly.

If you have any questions about the content of this release, please contact our service desk.

Yoobi hotfix 2.5.2 wurde ausgerollt
Folgende Verbesserungen wurden vorgenommen:

• improved Der API-Aufruf: getCrmDetail wurde um die Felder changePhaseReason, createdate, keywords, customfields erweitert.
  • improved Die Kontaktliste wurde um die Kundenfelder Account Manager und Industrie erweitert.
  • improved Die Leistung beim Abrufen von Planungsdaten wurde erheblich verbessert, sodass die Planung schneller geöffnet wird.
  • improved Einblick: 2 neue Felder hinzugefügt: Fälligkeitsmonat und Fälligkeitsjahr.
  • improved Beim Hinzufügen einer neuen Aufgabe werden nur aktive Kontakte angezeigt.
  • fix Beim Importieren 'Projekt / Aktivitäten' ist ein Fehler aufgetreten, als die Importdatei freie Felder enthielt.
  • fix Bei der Rechnungsstellung wurde in einigen Situationen die Meldung "Nicht alle Rechnungen aus der Auswahl wurden generiert, um die Wartezeit zu verkürzen" falsch angezeigt.
  • fix Bei der Kundenauswahl, die mit Kontakten verwendet wurde, wurde der Filter "Account Manager" nicht berücksichtigt.
  • fix Die Einstellung "Wie Listen standardmäßig geöffnet werden" funktionierte in der Tabellenansicht nicht.
  • fix Der Datumsfilter in Beziehungslisten zeigte den Kalender nicht korrekt an.

Wenn Sie Fragen zum Inhalt dieser Version haben, wenden Sie sich bitte an unseren Service Desk.

Yoobi hotfix 2.5.2 a été déployé
Les améliorations suivantes ont été apportées:

• improved L'appel API: getCrmDetail a été étendu avec les champs: changePhaseReason, createdate, keywords, customfields.
  • improved La liste de contacts a été élargie avec les champs clients: Account manager et Industry.
  • improved Les performances de récupération des données de planification ont été considérablement améliorées, de sorte que la planification s'ouvre plus rapidement.
  • improved Insight: 2 nouveaux champs ajoutés: le mois de la date d'échéance et l'année de la date d'échéance.
  • improved Lors de l'ajout d'une nouvelle tâche, seuls les contacts actifs sont affichés.
  • fix Dans l'importation 'Projet / activités', une erreur s'est produite lorsqu'il y avait des champs libres dans le fichier d'importation.
  • fix Dans certaines situations, lors de la facturation, le message "Toutes les factures de la sélection n'ont pas été générées pour raccourcir le temps d'attente" était incorrectement affiché.
  • fix Les sélections clients utilisées avec les contacts ne prenaient pas en compte le filtre «Account Manager».
  • fix Le paramètre "Comment les listes sont ouvertes par défaut" ne fonctionnait pas pour la vue tableau.
  • fix Le filtre de date sur les listes de relations n'affichait pas correctement le calendrier.