Yoobi hotfix 2.2.4 is live

- Vergeet geen verjaardagen of jubilea meer! Verder betere user experience en verschillende bugfixes.
- Don't forget birthdays or anniversaries anymore! Furthermore, better user experience and various bug fixes.
- Vergessen Sie nicht mehr Geburtstage oder Jahrestage! Darüber hinaus bessere Benutzererfahrung und verschiedene Fehlerkorrekturen.
- N'oubliez pas plus d'anniversaires ou d'anniversaires! En outre, une meilleure expérience utilisateur et diverses corrections de bugs.

Yoobi hotfix 2.2.4 is live

Yoobi hotfix 2.2.4 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• new Onkostendeclaraties: extra optie toegevoegd voor kostenplaats en kostendrager. Deze kunnen bij de export naar de boekhouding ook vanuit het project bepaald worden.
  • improved Verjaardagen en jubilea nu standaard ingeschakeld in agenda.
  • improved Verschillende pop-ups zijn nu over het scherm te verplaatsen.
  • fix Er werden slechts maximaal 10 bijlagen getoond bij een factuur.
  • fix De opslagregel bij een factuur kon een afrondingsafwijking hebben op een regel (het totaal bedrag was wel goed).
  • fix Bij opslaan relatietrefwoord, werd de relatiebranch verwijderd.
  • fix In Firefox werd de e-mail niet getoond bij een taak.
  • fix De creditfacturen worden weer correct naar Snelstart gezonden.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met onze servicedesk.

Yoobi hotfix 2.2.4 is deployed
The following improvements have been made:

• new Expenses declarations: extra option added for cost center and cost center. These can also be determined from the project when exporting to accounting.
  • improved Birthdays and anniversaries now enabled by default in the calendar.
  • improved Different pop-ups can now be moved around the screen.
  • fix Only a maximum of 10 attachments were shown with an invoice.
  • fix The storage rule for an invoice could have a rounding deviation from a rule (the total amount was good).
  • fix When saving relation keyword, the relation branch was deleted.
  • fix In Firefox the e-mail was not displayed with a task.
  • fix The credit invoices are sent correctly again to Snelstart.

If you have any questions about this release, e-mail our servicedesk.

Yoobi hotfix 2.2.4 wurde ausgerollt
Folgende Verbesserungen wurden vorgenommen:

• new Ausgabenerklärungen: Zusätzliche Option für Kostenstelle und Kosteneinheit hinzugefügt. Diese können auch beim Export in das Rechnungswesen aus dem Projekt ermittelt werden.
  • improved Geburtstage und Jahrestage sind jetzt standardmäßig im Kalender aktiviert.
  • improved Verschiedene Popups können jetzt auf dem Bildschirm verschoben werden.
  • fix Mit einer Rechnung wurden maximal 10 Anhänge angezeigt.
  • fix Die Speicherregel für eine Rechnung kann eine Rundungsabweichung von einer Regel aufweisen (der Gesamtbetrag war gut).
  • fix Beim Speichern des Beziehungsschlüsselworts wurde der Beziehungszweig gelöscht.
  • fix In Firefox wurde die E-Mail nicht mit einer Aufgabe angezeigt.
  • fix Die Guthabenrechnungen werden erneut korrekt an Snelstart gesendet.

Fragen? E-Mail an unseren Service Desk.

Yoobi hotfix 2.2.4 a été déployé
Les améliorations suivantes ont été apportées:

• new Déclarations de dépenses: option supplémentaire ajoutée pour centre de coûts et centre de coûts. Ceux-ci peuvent également être déterminés à partir du projet lors de l'exportation vers la comptabilité.
  • improved Les anniversaires et les anniversaires sont désormais activés par défaut dans le calendrier.
  • improved Différentes fenêtres contextuelles peuvent désormais être déplacées sur l'écran.
  • fix Seules 10 pièces jointes au maximum étaient indiquées avec une facture.
  • fix La règle de stockage d'une facture peut présenter un écart d'arrondi par rapport à une règle (le montant total était bon).
  • fix Lors de l'enregistrement du mot clé relation, la branche relation a été supprimée.
  • fix Dans Firefox, l'e-mail n'était pas affiché avec une tâche.
  • fix Les factures de crédit sont renvoyées correctement à Snelstart.