Yoobi hotfix 2.16.32 is live

Verbeteringen in API en UBL eFactuur, en een belangrijke bugfix in projectplanning verhogen de nauwkeurigheid en bruikbaarheid van Yoobi voor alle gebruikers.
Yoobi hotfix 2.16.32 is live

Yoobi release versie 2.16.32 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved API GET Invoices: JSON pakket uitgebreid met extra veld: Projectmanager.
  • improved API GET Invoices/{number}: JSON pakket uitgebreid met extra veld: Projectmanager.
  • improved API GET projects: JSON pakket uitgebreid met extra projectattributen: allowovertime, description, ledgeraccount, ledgeraccountpurchase, costcenter, costunit, contractHours.
  • improved UBL eFactuur: Voor Yoobi klanten uit België zijn er verbeteringen doorgevoerd: Landcode en OrganisatieID = VAT.
  • improved Gebruikersaccounts lijst niet tonen als je alleen eigen gebruiker mag inzien.
  • improved Project planning: Als opgeslagen planning nieuwer is dan je laatste wijziging (cache), dan laadt automatisch de nieuwste (actuele) planning.

De volgende bugfix is doorgevoerd:

• fix In de Project planning werd altijd bij de "laatste wijzigingsdatum" de naam van de eigenaar van de planning getoond en niet van degene die de wijziging had opgeslagen.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met ons support team.
  • Tag:
    hotfix,open