Yoobi hotfix 2.16.29 is live

Deze week is de boekhouding pop-up (geldzakje) uitgebreid met de Exact Online betalingsconditie. Ook zijn er diverse verbeteringen en bugfixes doorgevoerd. Lees snel verder!
Yoobi hotfix 2.16.29 is live

Yoobi hotfix 2.16.29 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Inzicht budget: kolom afdeling hoofdproject toegevoegd.
  • improved Verlof en jubilea wordt voor afdelingmanagers nu ook getoond voor de medewerkers binnen hun afdeling.
  • improved API GET Invoices: JSON pakket uitgebreid met extra velden: department,invoiceReferenceNumber,orderFreetext1,orderFreetext2,orderFreetext3
  • improved Factuur: Boekhouding popup (geldzak icoon): Exact Online betalingsconditie wordt ook getoond.
  • fix Bij opslaan van een inzicht rapport werd deze verdubbeld in de lijst met "rapporten beheren".
  • fix API GET Declarations: Bij het controleren of een declaratie in een factuur is opgenomen werd ook gekeken naar afgewezen facturen. Nu wordt de status: rejected uitgesloten.
  • fix API import CRM taak: importeren van taken met een custom taak type gaf een fout. Fout is opgelost en fout afhandeling is verbetert.
  • fix Vrije velden medewerker: Bij nieuwe medewerker toevoegen scherm worden nu ook altijd de verplichte vrije velden getoond.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met onze servicedesk.
  • Tag:
    open,hotfix