Yoobi hotfix 2.13.12 is live

Deze week hebben we verschillende verbeteringen gerealiseerd voor de API, verkopen en offertes en tarieven.
This week we made several improvements to the API, sales and quotes and rates.
Diese Woche haben wir mehrere Verbesserungen an der API, den Verkäufen sowie den Angeboten und Preisen vorgenommen.
Cette semaine, nous avons apporté plusieurs améliorations à l'API, aux ventes, aux devis et aux tarifs.

Yoobi hotfix 2.13.12 is live

Yoobi 2.13.12 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Verkoop-/offerteregels naar orders: tekstregels worden nu, indien mogelijk, ook meegenomen naar de order.
  • fix Voor de API - get Contacts: waneer het geslacht van de contactpersoon niet bekend was, dan werd de contactpersoon niet getoond.
  • fix Voor de API - Invoices: de zoekfunctie is uitgebreid met filter op factuurfases (aprovable, approved, sent, partlyPaid, paid, credited, proforma).
  • fix Inzicht: Bij Verkopen worden Vrije Velden van type 'numeriek/decimaal' nu ook behandeld als een getal - nu kun je deze ook gebruiken in een berekende waarde.
  • fix Sinds de mogelijkheid er is, om een contactpersoon bij meerdere klanten te koppelen, worden verkopen dubbel getoond in het tabblad Verkopen bij een klant en in de lijst Verkopen zelf, wanneer een contactpersoon bij zowel de klant als bij de dealer is gekoppeld.
  • fix Wanneer je een nieuw activiteit-tarief toevoegde aan het project-tarief, dan kon je niet direct uitzonderingen toevoegen voor medewerkers/functiegroepen onder die activiteit, dan moest eerst het scherm ververst worden.

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met ons support team.

Yoobi 2.13.12 is deployed
The following improvements have been made:

• improved Sales/quotation lines to orders: Text lines are now also included in the order, if possible.
  • fix For the API - get Contacts: if the gender of the contact was not known, the contact was not shown.
  • fix For the API - Invoices: the search function has been extended with a filter on invoice phases (aprovable, approved, sent, partlyPaid , paid, credited, proforma).
  • fix Insight: In Sales, Free Fields of type 'numeric/decimal' are now also treated as a number - now you can also use it in a calculated value.
  • fix Since there is the possibility to link a contact to multiple customers, sales are shown twice in the tab Sell ​​to a customer and in the Sell list itself, when a contact is linked to both the customer and the dealer.
  • fix When you added a new activity rate to the project rate, you couldn't immediately add exceptions for employees/job groups under that activity, the screen had to be refreshed first.

If you have any questions about this release? Contact our Support Team
.

Yoobi 2.13.12 wurde ausgerollt
Folgende Verbesserungen wurden vorgenommen:

• verbessert Verkaufs-/Angebotszeilen zu Bestellungen: Textzeilen werden jetzt, wenn möglich, auch in die Bestellung aufgenommen. li>
  • fix Für die API - Kontakte abrufen: Wenn das Geschlecht des Kontakts nicht bekannt war, wurde der Kontakt nicht angezeigt .
  • fix Für die API - Rechnungen: Die Suchfunktion wurde um einen Filter auf Rechnungsphasen (genehmigt, genehmigt , gesendet, teilweise bezahlt , bezahlt, gutgeschrieben, proforma).
  • fix Erkenntnis: Im Vertrieb werden freie Felder vom Typ „numerisch/dezimal“ jetzt auch als Zahl behandelt - jetzt können Sie es auch in einem berechneten Wert verwenden.
  • fix Da es die Möglichkeit gibt, einen Kontakt mit mehreren Kunden zu verknüpfen, werden Verkäufe im Tab Verkaufen doppelt angezeigt zu einem Kunden und in der Verkaufsliste selbst, wenn ein Kontakt sowohl mit dem Kunden als auch mit dem Händler verknüpft ist.
  • fix Wenn Sie dem Projekttarif einen neuen Aktivitätstarif hinzugefügt haben, konnten Sie nicht sofort Ausnahmen für Mitarbeiter hinzufügen/ Jobgruppen unter dieser Aktivität, musste der Bildschirm zuerst aktualisiert werden.

Fragen? E-Mail an unseren Service Desk.

Yoobi 2.13.12 a été déployé
Les améliorations suivantes ont été apportées:

• amélioré Lignes de vente/devis aux commandes : les lignes de texte sont désormais également incluses dans la commande, si possible.
  • fix Pour l'API - get Contacts : si le sexe du contact n'était pas connu, le contact n'était pas affiché .
  • fix Pour l'API - Factures : la fonction de recherche a été étendue avec un filtre sur les phases de facturation (aprouvable, approuvé , envoyé, partiellement payé, payé, crédité, proforma).
  • correctif Insight : dans les ventes, les champs libres de type "numérique/décimal" sont désormais également traités comme un nombre - maintenant vous pouvez également l'utiliser dans une valeur calculée.
  • fix Comme il est possible de lier un contact à plusieurs clients, les ventes sont affichées deux fois dans l'onglet Vendre ​​à un client et dans la liste de vente elle-même, lorsqu'un contact est lié à la fois au client et au revendeur.
  • fix Lorsque vous ajoutiez un nouveau taux d'activité au taux du projet, vous ne pouviez pas immédiatement ajouter des exceptions pour les employés/ groupes de travail sous cette activité, l'écran devait d'abord être actualisé.