Yoobi hotfix 2.0.9 is live

Hotfix 2.0.9  we hebben een toevoeging op de API gedaan en enkele verbeteringen doorgevoerd.
Hotfix 2.0.9 we have made an addition to the API and made some improvements.
Hotfix 2.0.9, nous avons ajouté de l'API et apporté quelques améliorations.
Hotfix 2.0.9 Wir haben die API erweitert und einige Verbesserungen vorgenommen.
Yoobi hotfix 2.0.9 is live

Yoobi hotfix 2.0.9 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• improved Zodra je in de planning een veld aanklikt wordt de inhoud meteen geselecteerd, zodat je direct de nieuwe waarde kunt invoeren.
  • improved In de lijst met contactpersonen is de kolom "Aanmaakdatum" toegevoegd
  • improved Uren geregistreerd op "Pauze" activiteiten worden niet meegeteld in het jaaroverzicht van de medewerker
  • improved In de Yoobi APP wordt nu onderscheid gemaakt tussen financieel- en uren budget
  • fix In Internet Explorer was het blok "Overige filters" bij de filters binnen lijsten, niet zichtbaar
  • fix Bij extern accorderen werd een taak onterecht niet verstuurd, wanneer extern accorderen ingesteld staat op wekelijks en de maand wordt afgesloten (waarbij een gedeelte van die week nog open staat), vervolgens werd deze halve week heropend en zonder wijzigingen weer opgeslagen.
  • fix Er was een opmaak probleem met de status-kolom bij de relatie takenlijst
  • fix iMuis: Bugfix het inkorten van tekst naar 40 karakters zorgde voor een fout als er precies op een speciaal teken werd gesplitst. Hierdoor was de XML niet meer geldig
  • fix Het inzien van verwijderde facturen veroorzaakte een foutmelding

Als u vragen heeft over de inhoud van deze release kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

Yoobi hotfix 2.0.9 is deployed
The following improvements have been made:

• improved As soon as you click on a field in the planning, the content is immediately selected, so that you can immediately enter the new value.
  • improved The "Creation date" column has been added to the contact list
  • improved Hours registered for "Pause" activities are not aggregated in the employee's annual overview
  • improved In the Yoobi APP, a distinction is now made between financial and hours budget
  • fix In Internet Explorer, the "Other filters" block at the filters within lists was not visible
  • fix With external approval, a task was incorrectly not sent, if external approval is set to weekly and the month is closed (leaving part of the week open), then this half week is reopened and saved again without changes.
  • fix There was a formatting issue with the status column in the relationship to-do list
  • fix iMuis: Bugfix shortening text to 40 characters caused an error when splitting exactly on a special character. As a result, the XML was no longer valid
  • fix Viewing deleted invoices caused an error message

If you have any questions about this release? e-mail our servicedesk.

Yoobi hotfix 2.0.9 a été déployé
Les améliorations suivantes ont été apportées:

• improved Dès que vous cliquez sur un champ dans la planification, le contenu est immédiatement sélectionné pour vous permettre de saisir immédiatement la nouvelle valeur.
  • improved La colonne "Date de création" a été ajoutée à la liste de contacts
  • improved Les heures enregistrées pour les activités "Pause" ne sont pas comptabilisées dans la synthèse annuelle de l'employé.
  • improved Dans l’APP Yoobi, une distinction est maintenant faite entre le budget financier et le budget horaire.
  • fix dans Internet Explorer, le bloc "Autres filtres" des filtres dans les listes n'était pas visible
  • fix Avec l'approbation externe, une tâche n'a pas été envoyée correctement. Si l'approbation externe est définie sur Toutes les semaines et que le mois est fermé (laissant une partie de la semaine ouverte), cette demi-semaine est rouverte et enregistrée à nouveau sans modification.
  • fix Un problème de formatage s'est produit avec la colonne d'état dans la liste des tâches à effectuer dans la relation
  • fix iMuis: la correction de bogues réduisant le texte à 40 caractères provoquait une erreur lors de la scission exacte d'un caractère spécial. En conséquence, le XML n'était plus valide
  • fix L'affichage des factures supprimées a généré un message d'erreur

Des questions? envoyez un courrier électronique à notre centre de services.

Yoobi hotfix 2.0.9 wurde ausgerollt
Folgende Verbesserungen wurden vorgenommen:

• improved Sobald Sie in der Planung auf ein Feld klicken, wird der Inhalt sofort ausgewählt, so dass Sie den neuen Wert sofort eingeben können.
  • improved Die Spalte "Erstellungsdatum" wurde der Kontaktliste hinzugefügt
  • improved Stunden, die für "Pause" -Aktivitäten aufgezeichnet wurden, werden in der Jahresübersicht des Mitarbeiters nicht berücksichtigt
  • improved In der Yoobi APP wird nun zwischen finanziellem und Stundenbudget unterschieden
  • fix In Internet Explorer war der Block "Andere Filter" bei den Filtern in Listen nicht sichtbar
  • fix Bei externer Genehmigung wurde eine Aufgabe fälschlicherweise nicht gesendet. Wenn die externe Genehmigung auf wöchentlich eingestellt ist und der Monat geschlossen ist (wobei ein Teil der Woche offen bleibt), wird diese halbe Woche erneut geöffnet und ohne Änderungen gespeichert.
  • fix Es gab ein Formatierungsproblem mit der Statusspalte in der Aufgabenliste
  • fix iMuis: Das Verkürzen von Text auf 40 Zeichen verursachte einen Fehler beim Aufteilen genau auf ein Sonderzeichen. Infolgedessen war das XML nicht mehr gültig
  • fix Das Anzeigen gelöschter Rechnungen verursachte eine Fehlermeldung