Yoobi hotfix 2.0.2 is uitgebracht

Nederlands: In deze hotfix hebben we o.a. verbeteringen en bugfixes doorgevoerd. English: With this release some minor improvements and bugfixes are deployed.
Yoobi hotfix 2.0.2 is uitgebracht

We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:

• We hebben de kolom `accountmanager` toegevoegd aan de verkopenlijst
  • Je kunt `accountmanager` ook gebruiken binnen de filters
  • De maximale grootte van bestanden die via een upload naar Yoobi kunnen worden gedaan is vergroot naar 20 megabytes.
  • Als je op 'Status actuele facturen' klikt zie je nu ook facturen die de status 'pro forma' hebben
We hebben de volgende foutmeldingen verholpen:
  • Het verwijderen van bijlagen bij lagere schermresoluties leverde een probleem op
  • Bij het bewerken van factuurregels was een probleem rond `scrollen`
  • Als je via de lijst facturen had afgeletterd (op betaald zetten) kregen deze een verkeerde datum
  • Er waren wat kleinere opmaak problemen ontstaan in de timesheet
  • Er komt geen melding meer van verlopende contracten als de einddatum al voorbij is
  • Er waren opmaakproblemen geconstateerd bij gecombineerde kolommen binnen de lijsten
  • eAccounting: er is melding gemaakt van een probleem met afrondverschillen

Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van het support formulier in Yoobi.

English version:
We have made the following improvements:

• We have added the "account manager" column to the sales list
  • You can also use "account manager" within the filters
  • The maximum size of files that can be done via an upload to Yoobi has been increased to 20 megabytes.
  • If you click on 'Current invoices status' you will now also see invoices that have the 'pro forma' status

We have resolved the following error messages:

• Deleting attachments at lower screen resolutions caused a problem
  • When editing invoice lines, there was a problem with "scrolling."
  • If you had canceled invoices via the list of invoices, they were given the wrong date
  • There were some minor formatting problems in the timesheet
  • Expiry contracts will no longer be reported if the end date has already passed
  • Formatting problems were found with combined columns within the lists
  • eAccounting: a problem with rounding differences has been reported

For questions or comments you can use the support form in Yoobi.

Deutsch version:
Wir haben folgende Verbesserungen vorgenommen:

• Wir haben der Verkaufsliste die Spalte "Account Manager" hinzugefügt
  • Sie können auch "Account Manager" innerhalb der Filter verwenden
  • Die maximale Größe von Dateien, die über einen Upload nach Yoobi erstellt werden können, wurde auf 20 MB erhöht.
  • Wenn Sie auf "Aktueller Rechnungsstatus" klicken, sehen Sie nun auch Rechnungen mit dem Status "Pro-Forma"

Wir haben die folgenden Fehlermeldungen behoben:

• Das Löschen von Anhängen bei niedrigeren Bildschirmauflösungen verursachte ein Problem
  • Beim Bearbeiten von Rechnungszeilen trat ein Problem beim "Scrollen" auf.
  • Wenn Sie Rechnungen über die Liste der Rechnungen storniert haben, wurde ihnen das falsche Datum mitgeteilt
  • In der Arbeitszeittabelle gab es einige kleinere Formatierungsprobleme
  • Verfallsverträge werden nicht mehr gemeldet, wenn das Enddatum bereits abgelaufen ist
  • Formatierungsprobleme wurden bei kombinierten Spalten in den Listen gefunden
  • eAccounting: Es wurde ein Problem mit Rundungsdifferenzen gemeldet

Für Fragen oder Kommentare können Sie das Support-Formular in Yoobi verwenden.

French version:
Nous avons apporté les améliorations suivantes:

• Nous avons ajouté la colonne "Account Manager" à la liste des ventes.
  • Vous pouvez également utiliser "gestionnaire de compte" dans les filtres
  • La taille maximale des fichiers pouvant être créés via un téléchargement sur Yoobi a été augmentée à 20 mégaoctets.
  • Si vous cliquez sur "État actuel des factures", vous verrez également les factures qui ont le statut "pro forma".

Nous avons résolu les messages d'erreur suivants:

• La suppression de pièces jointes avec une résolution d'écran inférieure a posé un problème
  • Lors de la modification des lignes de facturation, il y avait un problème avec le "défilement".
  • Si vous aviez annulé des factures via la liste des factures, elles se sont vu attribuer une mauvaise date
  • Il y avait quelques problèmes mineurs de formatage dans la feuille de temps
  • Les contrats d'expiration ne seront plus signalés si la date de fin est déjà passée
  • Des problèmes de formatage ont été trouvés avec des colonnes combinées dans les listes
  • Compte électronique: un problème d'arrondi de différences a été signalé

Pour toute question ou commentaire, vous pouvez utiliser le formulaire de support dans Yoobi.