Yoobi hotfix 2.0.15 is live

Op diverse plekken kunnen opmerkingen nu verplicht gemaakt worden
Comments can now be made mandatory at various places
Kommentare können nun an verschiedenen Stellen zur Pflicht gemacht werden
Les commentaires peuvent maintenant être rendus obligatoires à différents endroits

Yoobi hotfix 2.0.15 is live

Yoobi hotfix 2.0.15 is uitgebracht
De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

• new Opmerkingen bij een verlof aanvraag kunnen per verlofregeling en per verloftype op verplicht gezet worden
  • new Opmerkingen bij een onkosten declaratie kunnen verplicht gemaakt worden via de algemene instellingen
  • new Outlook koppeling: Bij het aanmaken van een nieuwe contactpersoon kan nu ook direct de functie worden toegevoegd
  • improved Taken die vanuit een verkoop worden aangemaakt, zijn nu altijd gekoppeld aan de contactpersoon van de verkoop. Hierdoor is het in de taken ook direct te zien wie een offerte heeft geaccordeerd
  • improved Onkosten module: De engelse vertaling aangepast. De standaard waarde om het totale bedrag in te vullen is nu 'leeg' in plaats van '0'. Hierdoor hoeft de '0' niet eerst weggehaald te worden
  • improved Restfull API
      a) Ophalen van facturen: Alle bedragen nu ook als number en niet als string
      b) Ophalen van klanten: Kolom code toegevoegd. Kolom customercode blijft bruikbaar.
      c) Ophalen van projecten: Optie om direct ook activiteiten mee te krijgen in het resultaat. Hiermee kunnen controles efficienter worden uitgevoerd.

• fix Bij het aanmaken van een onkostendeclaratie werd de opmaak van de bedragen en BTW niet goed getoond
  • fix Factuur: Bij uitgestelde uren werd soms het label van de BTW niet goed getoond
  • fix Product order: Bij producten met een alternatieve verkoopprijs werd in de factuur soms deze prijs meegenomen ondanks dat in de order is aangegeven dat de niet facturabel zou moeten zijn

Als je vragen hebt over de inhoud van deze release kun je contact opnemen met onze servicedesk.

Yoobi hotfix 2.0.15 is deployed
The following improvements have been made:

• new Comments on a leave request can be set to mandatory per leave arrangement and per leave type
  • new Comments on an expense claim can be made mandatory through the general settings
  • new Outlook link: When creating a new contact person, the function can now also be added directly
  • improved Tasks created from a sale are now always linked to the sales contact. This makes it immediately visible in the tasks who has approved an offer
  • improved Expense module: The English translation has been adjusted. The default value for entering the total amount is now 'empty' instead of '0'. This means that the '0' does not have to be removed first
  • improved Restfull API
       a) Retrieving invoices: All amounts now also as number and not as string
       b) Customer Retrieval: Column code added. Custom code column remains usable.
       c) Collection of projects: Option to directly include activities in the result. This allows checks to be performed more efficiently.
  • fix When creating an expense report, the format of the amounts and VAT was not properly displayed
  • fix Invoice: With deferred hours, the VAT label was sometimes incorrectly displayed
  • fix Product order: For products with an alternative sales price, this price was sometimes included in the invoice even though the order indicated that it should not be billable

If you have any questions about this release? e-mail our servicedesk.

Yoobi hotfix 2.0.15 wurde ausgerollt
Folgende Verbesserungen wurden vorgenommen:

• new Kommentare zu einem Urlaubsantrag können pro Urlaubsarrangement und pro Urlaubsart zur Pflicht gemacht werden
  • new Kommentare zu einer Spesenabrechnung können über die allgemeinen Einstellungen obligatorisch gemacht werden
  • new Outlook-Link: Beim Anlegen eines neuen Ansprechpartners kann die Funktion jetzt auch direkt hinzugefügt werden
  • improved Aus einem Verkauf erstellte Aufgaben sind jetzt immer mit dem Verkaufskontakt verknüpft. Dies macht es sofort in den Aufgaben sichtbar, die ein Angebot genehmigt haben
  • improved Kostenmodul: Die englische Übersetzung wurde angepasst. Der Standardwert für die Eingabe des Gesamtbetrags ist jetzt "leer" anstelle von "0". Dies bedeutet, dass die '0' nicht erst entfernt werden muss
  • improved Restfull API
       a) Rechnungen abrufen: Alle Beträge jetzt auch als Nummer und nicht als String
       b) Customer Retrieval: Spaltencode hinzugefügt. Die benutzerdefinierte Codespalte bleibt weiterhin verwendbar.
       c) Sammlung von Projekten: Option, Aktivitäten direkt in das Ergebnis einzubeziehen. Dies ermöglicht effizientere Überprüfungen.
  • fix Beim Erstellen einer Spesenabrechnung wurde das Format der Beträge und der Mehrwertsteuer nicht richtig angezeigt
  • fix Rechnung: Bei verspäteten Stunden wurde das MwSt.-Etikett manchmal falsch angezeigt
  • fix [Produktbestellung: Bei Produkten mit einem alternativen Verkaufspreis war dieser Preis manchmal in der Rechnung enthalten, obwohl in der Bestellung angegeben war, dass er nicht fakturierbar sein sollte

Fragen? E-Mail an unseren Service Desk.

Yoobi hotfix 2.0.15 a été déployé
Les améliorations suivantes ont été apportées:

• new Les commentaires sur une demande de congé peuvent être définis comme obligatoires par accord de congé et par type de congé
  • new Les commentaires sur une demande de remboursement peuvent être rendus obligatoires dans les paramètres généraux.
  • new Lien Outlook: lors de la création d'un nouveau contact, la fonction peut désormais être ajoutée directement
  • improved Les tâches créées à partir d'une vente sont désormais toujours liées au contact commercial. Cela le rend immédiatement visible dans les tâches qui ont approuvé une offre
  • improved Module dépenses: la traduction anglaise a été adaptée. La valeur par défaut pour la saisie du montant total est maintenant "vide" au lieu de "0". Cela signifie que le '0' ne doit pas être supprimé en premier
  • improved API Restfull
       a) Récupération des factures: tous les montants sont maintenant aussi en nombre et non en chaîne
       b) Récupération client: code de colonne ajouté. La colonne de code personnalisé reste utilisable.
       c) Collection de projets: Possibilité d'inclure directement des activités dans le résultat. Cela permet d'effectuer les contrôles plus efficacement.
  • fix Lors de la création d'un rapport de dépenses, le format des montants et la TVA n'étaient pas correctement affichés
  • fix Facture: avec les heures différées, l'étiquette de TVA était parfois mal affichée
  • fix Commande de produit: pour les produits avec un prix de vente alternatif, ce prix était parfois inclus dans la facture alors que la commande indiquait qu'elle ne devrait pas être facturable.

Des questions? envoyez un courrier électronique à notre centre de services.