Yoobi hotfix 1.18.18 is uitgebracht

Yoobi onthoud nu de versie waar je mee wilt werken. En je kunt nu direct een supportvraag indienen ..en we hebben een paar verbeteringen doorgevoerd.
Yoobi hotfix 1.18.18 is uitgebracht

We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:

• de medewerker lijst is uitgebreid met de kolom `laatste inlogdatum´
  • mbv de bulkmutatie `medewerkers´ kun je nu ook de medewerker status aanpassen
We hebben enkel fouten verholpen:
  • de notificatie voor het aflopen van een licentie kon te vroeg worden verstuurd.
  • notificaties van het goedkeuren van verlofaanvragen die de status "aanvraag tot intrekken" hebben, werden niet verwijderd.
  • bij het openen en sluiten van een project worden de registratierechten nu altijd bijgewerkt.

Het vernieuwde Yoobi

• We houden nu vast welke versie je voorkeur heeft. Je kunt nog steeds zelf kiezen.
  • Je kunt vanuit Yoobi direct een support vraag indienen. Gebruik de knop met het vraagteken.

Wist je dat we ook veelgestelde vragen aanbieden op de help site?