Yoobi hotfix 1.18.10 is uitgebracht

In deze hotfix hebben we o.a. de import uitgebreid met een 'project dupliceer' functie.
Yoobi hotfix 1.18.10 is uitgebracht

We hebben de volgende functionaliteiten toegevoegd:

• De DeDe import is uitgebreid met een ‘project dupliceer’ functie
  • Overheids-identificatienummer (OIN) toegevoegd aan relatiegegevens. Voor de facturatie naar overheidsinstellingen kan een Overheids-identificatienummer (OIN) verplicht zijn. In de e-factuur moet dan de OIN aanwezig zijn.
We hebben de volgende verbeteringen doorgevoerd:

• De controle op actieve btw-percentages is verbeterd. Bij nieuwe records kunnen alleen actieve btw-percentages gekozen worden
  • Bestaande orders en regels blijven altijd aan btw-percentages gekoppeld ook als die niet actief zijn
  • Bulkmutatie projecten: toevoegen van standaard activiteiten wordt via de taak server afgehandeld
  • Bulkmutatie feestdagen: toevoegen van feestdagen wordt via de taakserver afgehandeld

We hebben de volgende fouten verholpen:

• Bij het exporteren van gegevens naar MS Excel (xls) worden de karakters & en ' nu correct weergegeven
  • Gemaakt door:
    Sarah Kocken