vrijdag 24 juni minder goed bereikbaar

Op vrijdag 24 juni zijn wij ivm een bedrijfsuitje vanaf 12:00 uur niet bereikbaar. Supportmeldingen worden vanaf maandag 27 juni weer opgepakt.
vrijdag 24 juni minder goed bereikbaar

Op vrijdag 24 juni zijn wij in verband met een bedrijfsuitje vanaf 12:00 uur niet bereikbaar. We pakken vanaf dat tijdstip geen supportmeldingen meer op en beantwoorden geen telefoontjes meer. Je kunt je supportmelding gewoon insturen. Als je je wachtwoord kwijt bent of je account is geblokkeerd neem dan eerst contact op met een Yoobi beheerder binnen jouw eigen bedrijf.

Supportmeldingen worden vanaf maandag 27 juni weer opgepakt.

• Tag:
    gesloten